2020-03-28 11:12

Coronavirusul care a ucis până acum 132 de persoane, a ajuns în Emiratele Unite Arabe

 |  13:00
Coronavirusul care a ucis până acum 132 de persoane, a ajuns în Emiratele Unite Arabe

Autorităţile din Emiratele Arabe Unite anunță primul caz de infectare cu coronavirus, descoperit în cadrul unei familii provenite din Wuhan, potrivit AFP

"Ministerul Sănătăţii şi Prevenţiei a anunţat un caz de infectare cu noul coronavirus la o familie provenind din oraşul Wuhan din China", a raportat agenţia oficială WAM.

"Starea de sănătate a celor afectaţi este stabilă", a adăugat aceasta, fără a preciza numărul de persoane infectate cu coronavirusul.

Aeroporturile din Golful Persic, inclusiv cel din Dubai, care găzduieşte unul dintre cele mai importante "hub-uri" aeriene ale lumii, au decis ca pasagerii provenind din China să treacă prin camere termice.

Douăzeci şi şase de decese suplimentare provocate de noul coronavirus au fost înregistrate în China, ridicând la 132 de morţi bilanţul total al maladiei. Numărul persoanelor infectate a ajuns miercuri la 5.974 în toată ţara, potrivit celor mai recente date oferite de autorităţile sanitare chineze.

Guvernul din Dubai a declarat joi că aproximativ 989.000 de turişti chinezi au vizitat Emiratul anul trecut, un număr aşteptat să depăşească un milion în acest an.

În 2019, circa 3,6 milioane de chinezi au tranzitat aeroportul din Dubai.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine