2020-05-25 19:00

Coronavirusul a anulat ITB Berlin, cel mai mare târg de turism din lume

 |  11:54
Coronavirusul a anulat ITB Berlin, cel mai mare târg de turism din lume

Mâine, ar fi urmat să se deschidă cel mai mare eveniment mondial din industria turismului, și anume Târgul Internațional de Turism de la Berlin (ITB).

Dar, potrivit Der Spiegel, Messe Berlin, compania care gestionează complexul expozițional, a anunțat că evenimentul a fost anulat din cauza problemelor generate de apariția coronavirusului. ITB Berlin era programat să se desfășoare în perioada 4 - 8 martie, dar în ultimele săptămâni din ce în ce mai mulți expozanți și-au anulat participarea, însă organizatorii sperau ca totuși evenimentul să aibă loc.

Potrivit presei germane, problemele au apărut când departamentul de sănătate din Charlottenburg-Wilmersdorfs au impus noi condiții. „Printre altele, autoritatea a impus ca fiecare participant la târg să probeze companiei Messe Berlin că nu vine dintr-o zonă de risc sau că nu a intrat în contact cu o persoană din zonele de risc. Toate aceste condiții nu pot fi implementate de Messe Berlin”, a anunțat compania care administrează complexul expozițional. Dintre cei 10.000 de expozanți, 22 urmau să vină din China, iar alți 25 din Hong Kong și Taiwan. ITB se aștepta la 160.000 de vizitatori, dar estimările au fost treptat reduse. De asemenea, ITB China, care fusese planificat pentru luna mai, fusese anulat de săptămâna trecută.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine