2020-07-16 20:41

COVID-19 la Casa Albă. Epidemiologul Anthony FAUCI, consilierul lui TRUMP, și șefii CDC și FDA, s-au plasat în CARANTINĂ

 |  09:49
COVID-19 la Casa Albă. Epidemiologul Anthony FAUCI, consilierul lui TRUMP, și șefii CDC și FDA, s-au plasat în CARANTINĂ

Trei membri ai echipei de coordonare a luptei contra epidemiei de coronavirus de la Casa Alba, printre care epidemiologul Anthony Fauci, vor rămâne în autoizolare după posibile expuneri la virus, au anunţat mass-media americane, informează Agerpres.

Robert Redfield, directorul Centrului pentru prevenţia bolilor infecţioase (CDC), şi Anthony Fauci, consilier al preşedintelui Donald Trump, s-au plasat în carantină după ce au fost în contact cu persoane contaminate.

Al treilea responsabil este Stephen Hahn, care conduce Agenţia americană pentru securitatea alimentelor şi medicamentelor (FDA).

Aceste informaţii survin la o zi după anunţul conform căruia Katie Miller, purtătoarea de cuvânt a vicepreşedintelui Mike Pence, a fost testată pozitiv la coronavirus.

SUA au înregistrat 1.568 de decese cauzate de coronavirus în ultimele 24 de ore, cifră care a majorat numărul total de morţi la 78.746, potrivit bilanţului dat publicităţii sâmbătă seara de Universitatea Johns Hopkins.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz