2020-07-04 15:03

Credincioșii catolici de pretutindeni nu vor avea acces de Paște în biserici. Cu o EXCEPȚIE (Video)

 |  18:05
Credincioșii catolici de pretutindeni nu vor avea acces de Paște în biserici. Cu o EXCEPȚIE (Video)

Credincioșii catolici din zonele puternic lovite de coronavirus din lumea întreagă nu vor avea acces duminică, de Paște, în biserici. Cu o excepție însă…

Andrea Bocelli va susține un concert în Ziua Învierii, la Domul din Milano. O lume întreagă va putea păși virtual în catedrală, vizionând recitalul care va fi transmis în direct pe canalul oficial de YouTube al artistului -  https://www.youtube.com/watch?v=lI6nH5-_J3c .

Bocelli va fi acompaniat doar de organistul catedralei, Emanuele Vianelli, potrivit Variety.

Concertul, intitulat "Bocelli: Muzică pentru speranță", va avea loc duminică, 12 aprilie, la ora 20.00, ora României. "În ziua în care celebrăm încrederea în triumful vieții, sunt onorat și fericit să răspund invitației din partea reprezentanților orașului și ai Domului din Milano. Cred în puterea rugăciunii săvârșite împreună. Cred în Paște, un simbol universal al renașterii a tot ceea ce oricine - fie că este credincios sau nu - are cu adevărat nevoie în aceste momente. Grație muzicii, împărtășită online, ne vom da cu toții mâinile și vom îmbrățișa inima rănită și pulsândă a Pământului. (...) Generosul, curajosul și vizionarul oraș Milano, precum și întreaga Italie vor fi din nou, foarte curând, un model de succes, un motor al renașterii la care sperăm cu toții. Va fi o bucurie să stăm martori în Dom la celebrarea Paștelui, care evocă misterul nașterii și al renașterii", a declarat Andrea Bocelli.

Îmbrățișarea care ne lipsește

Vor fi interpretate partituri celebre de muzică sacră, printre care "Ave Maria" și "Sancta Maria", de Pietro Mascagni. "Sunt bucuros că Andrea a acceptat invitația noastră", a declarat primarul din Milano, Giuseppe Sala. " Sunt sigur că vocea extraordinară a lui Bocelli va fi îmbrățișarea care ne lipsește zilele acestea, o îmbrățișare puternică, specială, care poate încălzi inima orașului Milano, a Italiei și a lumii", a mai spus primarul.

Artistul a lansat și o campanie umanitară prin intermediul fundației care îi poartă numele, pentru a ajuta spitalele să cumpere instrumentarul și echipamentele necesare protejării cadrelor medicale de pericolul infectării cu coronavirus.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz