2020-07-11 11:32

Creşteţi şi vă înmulţiţi…Ce recomandă Autoritatea daneză pentru Sănătate în materie de SEX pe pandemie

 |  00:37
Creşteţi şi vă înmulţiţi…Ce recomandă Autoritatea daneză pentru Sănătate în materie de SEX pe pandemie

Soren Brostrom, directorul general al Autorităţii pentru Sănătate din Danemarca, a susţinut o conferinţă în care i-a încurajat pe danezi să facă sex, chiar dacă sunt nevoiţi să iasă din case pentru acest lucru.

Ok, dar le-a mai recomandat să facă aceasta chiar și dacă au un număr relativ mare de parteneri sexuali, potrivit Bild (Germania) şi The Local (Danemarca). „Sexul este bun, sexul este sănătos”, a spus Brostrøm, în cadrul conferinței. “Departamentul de Sănătate vă încurajează să faceţi sex. Suntem fiinţe sexuale şi, desigur, trebuie să facem sex. Chiar dacă eşti single, relaţiile sexuale scurte şi practicate cu persoane cunoscute nu ar trebui să fie o problemă“. La finalul conferinţei, el a conluzionat că "Nici măcar persoanele care au un număr relativ mare de parteneri sexuali diferiţi nu trebuie să se simtă inhibate de măsurile de distanţare socială. Ca în cazul oricărui alt contact uman, există riscul de infectare. Dar, desigur, o persoană sănătoasă trebuie să facă sex”.

Contact social deosebit de important…

Directorul general al Autorităţii pentru Sănătate din Danemarca a precizat că abordarea strictă a Danemarcei în legătură cu distanţarea socială nu se aplică şi în cazul sexului. “Există o interdicţie împotriva adunărilor a zece sau mai multe persoane. Nu este cazul aici. Riscul de infecţie este cel mai mare la adunările mai mari. Deci cred că mai există loc în societatea noastră pentru această formă de contact social deosebit de important", a afirmat Brostrøm.

Potrivit unora dintre analiști sunt curioase afirmațiile lui Soren Brostrom în contextul faptului că, potrivit sondajelor “de profil” din ultimii ani, Danemarca nu excelează la capitolul sex….


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz