2019-09-19 01:08

CRIMĂ la nivel înalt. Soţia unui consilier prezidenţial, ASASINATĂ

 |  17:28
CRIMĂ la nivel înalt. Soţia unui consilier prezidenţial, ASASINATĂ

Soţia unui consilier al preşedintelui Iranului Hassan Rouhani a fost asasinată, afirmă surse citate de agenţia de presă semioficială ISNA.

Mitra Najafi, a doua soţie a lui Mohammad Ali Najafi, fost primar al Teheranului şi consilier prezidenţial, a fost asasinată în nordul capitalei Iranului.

Procurorul Mohammad Shahriari a declarat pentru agenţia ISNA: "Soţia lui Mohammad Najafi, o tânără, a fost ucisă în locuinţa sa din districtul Saadat Abad".

Autorităţile iraniene încearcă să îl aresteze pe autorul crimei şi să afle motivul acestuia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-28Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Furi puțin, plătești. Furi mult, plătesc alții „Cine fură azi un ou, mâine va fura un bou”, spune proverbul. Adaptat realității contemporane, acesta ar trebui să sune cam așa: „Cine fură un ou, plătește. Astfel, va învăța să fure un bou, ca să plătească alții”. Mai era o butadă, a lui Rockefeller: „Pot să vă dau socoteală pentru fiecare ban, dar nu mă întrebați cum am făcut primul milion”. Azi, la noi mai ales, unii mai pot da socoteală pentru primul milion. După care... „plătesc alții”. Alții, adică noi toți, contribuabilii onești, vom achita o factură de 11 milioane de euro impusă de Tribunalul de la Paris României, în beneficiul unui infractor cu acte în regulă, cu cetățenie dublă, libaneză și americană. Hassan Awdi este condamnat definitiv la opt ani de închisoare, dar s-a refugiat în Liban, la adăpost de Justiția română
03 Aug 2015 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray