2020-06-05 22:56

CRIZĂ în justiție. Șeful Procuraturii Anticorupție a DEMISIONAT

 |  18:01
CRIZĂ în justiție. Șeful Procuraturii Anticorupție a DEMISIONAT

Șeful Procuraturii Anticorupție din Republica Moldova a demisionat în contextul în care mai multe instituții de presă de peste Prut au primit, săptămâna trecută, o scrisoare în care se vorbește despre implicarea acestuia într-un caz privind deposedarea lui Viorel Varzari de afacerea sa, informează deschide.md.

Viorel Morari a anunțat că pleacă de la conducerea Procuraturii Anticorupție pentru a nu prejudicia imaginea instituției. Totodată, acesta a calificat acuzațiile care i se aduc drept o ingerință în actul justiției și o încercare de intimidare a organului de urmărire penală. 

În scrisoarea trimisă săptămâna trecută instituțiilor de presă din Republica Moldova este descrisă o schemă prin care se încerca preluarea afacerii lui Viorel Varzari. Este vorba despre firma SRL „Molinart Grup”, care produce cisterne din oțel inoxidabil pentru industria vinicolă și agroalimentară, potrivit sursei citate. 

Printre cei care l-ar fi șantajat pe omul de afaceri ar fi și Andrei Tranga, proprietarul „La Plăcinte” şi ”Andy`s Pizza”, care a fost arestat pentru 30 de zile. 

Potrivit șefului Procuraturii pentru Combaterea Crimelor Organizate și Cauze Speciale, Nicolae Chitoroagă, demisia lui Viorel Morari nu ar avea legătură cu dosarul în care a fost arestat Andrei Tranga. 

„Eu nu am nicio informație despre implicarea domnului morari în aceste scheme”, a spus Nicolae Chitoroagă pentru TV8.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine