2020-07-05 17:47

Criza refugiaţilor: Germania pregăteşte un plan de măsuri. Merkel cere ţărilor UE să primească imigranţi

 |  22:12
Criza refugiaţilor: Germania pregăteşte un plan de măsuri. Merkel cere ţărilor UE să primească imigranţi

Germania intenţionează să facă public pe 24 septembrie un pachet cuprinzător de măsuri prin care să facă faţă crizei refugiaţilor, care se intensifică. Este anunţul făcut luni de cancelarul Angela Merkel, relatează postul Radio Free Europe-Radio Libery, citat de Mediafax.

Merkel a îndemnat - în conferinţa sa de presă anuală de luni - celelalte state membre UE să-şi accepte partea "corectă" de azilanţi. Ea a subliniat că este necesar ca Italia - care a primit un număr uriaş de imigranţi ce au traversa Mediterana - să primească ajutor de la celelalte state UE. Merkel a criticat mai multe ţări, inclusiv Slovacia, care au respins imigranţi din ţări musulmane: "Dacă începem să spunem «eu nu vreau musulmani», acesta nu poate să fie un lucru bun", a declarat cancelarul.

Germania se aşteaptă să primească aproximativ 800.000 de solicitanţi de azil anul acesta, de patru ori mai mulţi decât în 2014 şi cu mult mai mulţi decât orice alt stat membru al Uniunii Europene (UE).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-31Parerea ta...

CARACATITA DIPLOMATIEI
31 Aug 2015

Ai nevoie de sclavi , gunoieri ,, necalificati . Totul este planificat .
HAZNAUA COMUNA
01 Sep 2015

IAR EI CUMPARA PETROLUL CU 10 EURO BARILUL DE LA ISIS SI CELELANTE SECTE SI INSECTE . TOTUL ESTE UN TROC DE PORCI . DIN ACEASTA CAUZA A CAZUT PRETUL PETROLULUI . ACUM TOATA LUMEA IA DEAMOACA . IA FACUT OAMENI PE TURCI , EVREI , COMPANI FANTOMA SAU CONTRABANDISTI . DACA NU MAI VINDE , NU MAI AU BANI PENTRU TRUPE , ARMAMENT , MINCARE ,
HUIDEOOOOOO!
05 Sep 2015

NATZISTA arată degetul arătător?! Pe cine ameninți tu, FĂ?! Marș de-aici cu pretențiile tale! Ai deschis Cutia Pandorei și-acum dai ordine ?! Cine mă-ta, te crezi?! I-ai tu la tine acasă, fă! Unul să te spele la bot după ce mănânci rahat, alțtii după ce te ridici de pe wc...și tot așa!
CâND AțI îMPăRțIT
05 Sep 2015

Tortul UE, v-ați ales partea LEULUI, restul...deștu din mijoc! Acu ai/aveți pretenții!? Ești tupeistă și super-obraznică...sictyr!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz