2020-04-07 23:47

Cum a simulat un blogger infectarea cu coronavirus

 |  00:29
Cum a simulat un blogger infectarea cu coronavirus

Un tânăr îmbrăcat în negru şi cu o mască medicală pe faţă se afla într-un metrou care circulă pe una dintre cele mai aglomerate linii din Moscova. La un moment dat, s-a prăbuşit brusc pe podea şi a început să se zbată. Câţiva pasageri s-au grăbit să îl ajute, dar apoi au fugit, urlând panicați „Coronavirus!”.

Tânărul – identificat ca fiind bloggerul Karomat Dzhaborov, a simulat infectarea cu coronavirus, iar toată povestea a avut un efect puternic asupra celorlalţi pasageri, care au părăsit în grabă metroul imediat ce acesta a oprit în următoarea staţie, potrivit Russia Today. Întreaga scenă a fost filmată (https://www.youtube.com/watch?v=Rmmuj5nMGwQ&feature=emb_title) și așa tânărul de la care a pornit totul a fost identificat. Imaginile postate online au fost văzute inclusiv de poliţie, care l-a arestat pentru tulburarea ordinii publice și declanşarea panicii în spaţiul public.

Amenzi majore

După ce a aflat despre acuzaţiile formulate împotriva sa, Dzhaborov s-a predat autorităților. Acesta riscă amenzi majore şi până la cinci ani de închisoare. Doi dintre complicii care l-au ajutat pe tânăr au fost, de asemenea, reţinuţi de poliţie.

Avocatul bloggerului a declarat că Dzhaborov nu se aştepta ca filmuleţul să atragă consecinţe atât de dure şi că intenţiile acestuia nu au fost rele: „Scopul a fost de a atrage atenţia publicului asupra lipsei măştilor sanitare şi asupra problemei coronavirusului”. Până în prezent, în Rusia au fost înregistrate două cazuri de coronavirus. Ambii pacienţi sunt cetăţeni chinezi care au ajuns recent în ţară. Aceştia au fost plasaţi în carantină cu o formă moderată a bolii şi sunt acum gata de externare, potrivit autorităţilor ruse.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-12Parerea ta...

JOACA MORțII
12 Feb 2020

Cu toții de acolo erau ca și morți in caz de corona-virus. O lume needucata in cazul acesta .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine