2019-07-19 15:16

Cum îşi securizează francezii Turnul Eiffel împotriva ATENTATELOR TERORISTE

 |  10:03
Cum îşi securizează francezii Turnul Eiffel împotriva ATENTATELOR TERORISTE

În urmă cu doi ani, autorităţile franceze au plasat bariere temporare în jurul Turnului Eiffel, însă de acum ele vor înlocuite cu măsuri permanente. În perioada imediat următoare va fi inaugurat un perimetru de securitate în jurul simbolului Franţei pentru protecţie împotriva ameninţărilor teroriste, scrie ediţia on-line a BBC, citată de News.ro.

Gardurile, care vor fi finalizate în iulie, costă aproape 35 de milioane de euro. Bernard Gaudillere, preşedintele Société d'Exploitation de la Tour Eiffel (SETE), organizaţia care gestionează monumentul, a declarat că noile garduri “sunt impenetrabile, având o securitate absolută”.

Două părţi ale perimetrului vor fi formate din ziduri din sticlă cu o grosime de 6,5 cm iar celelalte două vor fi bariere de metal cu o înălţime de 3,24 metri. Pentru a preveni atacurile cu vehicule, 420 de cărămizi vor fi plasate în faţa zidurilor din sticlă.

Aproape şapte milioane de turişti sunt aşteptaţi să viziteze în 2018 Turnul Eiffel. Peste 240 de persoane au murit în atacuri teroriste în Franţa din 2015.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray