2020-08-09 21:18

Cum justifică ANGELA MERKEL momentul în care a tremurat incontrolabil la o ceremonie oficială

 |  20:38
Cum justifică ANGELA MERKEL momentul în care a tremurat incontrolabil la o ceremonie oficială

Cancelarul german, Angela Merkel, spune că motivul pentru care a tremurat incontrolabil în timpul unei ceremonii prilejuite de vizita la Berlin a preşedintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, a fost deshidratarea. Merkel a dat asigurări miercuri că se simte ”foarte bine”.

”Mă simt foarte bine”, a dat asigurări cancelarul într-o întâlnire cu tineri la Goslar, în Saxonia Inferioară.

Ea i-a răspuns, cu puţin timp înainte, unui jurnalist care o întreba cum se simte, ”minunat de bine. Este interesant să fiu aici”, potrivit DPA, citează News.ro.

Cancelarul, care împlineşte luna viitoare vârsta de 65 de ani, a fost cuprinsă de o criză de tremurat marţi, în cursul unei ceremonii oficiale, la care asista împreună cu noul preşedinte ucrainean Volodimir Zelenski.

”Am băut cel puţin trei pahare de apă, este ceea ce mi-a lipsit în mod evident, iar acum mă simt foarte bine”, declara ea o oră mai tâziu, într-o conferinţă de presă comună cu liderul ucrainean.

Miercuri, în timpul dialogului cu tineri, pe pupitrul său se afla un pahar cu apă.

Merkel a glumit pe seama căldurii, care atinge în Germania până la 30 de grade Celsius. Când e cald, ”trebuie să bei mai puţină cafea şi mai multă apă”, a spus ea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz