2020-07-16 20:35

Cum s-a reaprins pandemia într-un district DE NOAPTE

 |  22:47
Cum s-a reaprins pandemia într-un district DE NOAPTE

Un tânăr a vizitat mai multe cluburi de noapte dintr-un anume district în noapte, de 1 mai și chiar și pe 2 mai. Apoi…

Coreea de Sud închide din nou barurile și cluburile după ce epidemia s-a reaprins într-un district de noapte. Respectiv, toate barurile din Seul se vor închide din nou după o nouă creștere a cazurilor de infectare cu coronavirus cauzată, cel mai probabil, de cluburile de noapte din capitala sud-coreeană, potrivit CNN.

În cadrul unei conferințe de sâmbătă, primarul Seulului, Won-soon Park, a spus că cluburile și barurile se vor închide din nou, imediat. Decizia vine după ce numărul de cazuri a crescut din nou într-un ritm accelerat. Noile cazuri ar avea legătură cu cluburile de noapte din Itaewon, un district faimos pentru viața de noapte a orașului.

De aici ar fi pornit

Mai precis, totul ar fi pornit de când un tânăr de 29 de ani in Seul, a fost testat pozitiv cu coronavirus. Bărbatul vizitase mai multe cluburi de noapte din districtul menționat în noaptea de 1 mai și dimineața zilei de 2 mai, conform Centrului pentru prevenire bolilor sud-coreean. De atunci, alte 40 de persoane care au avut legătură cu tânărul au fost testate pozitiv, iar dintre ele, 27 sunt din Seul.

Coreea de Sud a instituit noi reguli pentru depistarea unui nou val de infectări. La intrarea în barurile și cluburile de noapte, oamenii trebuie să își lase numărul de telefon și numele pentru a putea fi găsiți mai ușor, ulterior, și testați.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz