2020-03-29 04:08

Cum s-a VINDECAT un bătrân de 100 de ani de coronavirus

 |  15:35
Cum s-a VINDECAT un bătrân de 100 de ani de coronavirus

Nu i s-a dat numele și a fost internat pentru prima dată într-un spital din Wuhan – orașul din provincia Hubei din China, unde a început focarul pentru prima data, pe 24 februarie.

Aşa cum se ştie, coronavirusul este mult mai mortal pentru persoanele în vârstă, iar Dr. Peter Hotez , decanul de la Baylor College of Medicine, referindu-se la virusul ucigaş, în timpul unui Congres în SUA, l-a numit „îngerul morții pentru persoanele în vârstă“. Dar…Un bărbat în vârstă de 100 de ani, din China, a fost externat sâmbătă din spital după ce s-a vindecat de Covid-19. Bărbatul, căruia nu i s-a dat numele, a fost internat pentru prima dată într-un spital din Wuhan – un oraș din provincia Hubei din China, unde a început focarul pentru prima dată – pe 24 februarie.

Potrivit Xinhua, el a suferit, de asemenea, de mai multe boli, cum ar fi insuficiența cardiacă, hipertensiunea arterială și boala Alzheimer. Bărbatul a fost unul dintre cei 80 de pacienți externaţi de la spital sâmbătă, după vindecarea de coronavirus.

Tratamentul timp de 13 zile

Tratamentul bătrânului de 100 de ani a durat 13 zile și a inclus o serie de metode, cum ar fi tratament antiviral, medicină tradițională chineză sau terapie cu plasmă. Se pare că în cele din urmă acestea au dat roade, deși în prezent nu se cunoaște un tratament anume care să funcționeze împotriva noului coronavirus, potrivit notează jpost.

Focarul de coronavirus a început în Wuhan, dar de atunci s-a răspândit în întreaga lume, infectând peste 100.000 de oameni și ucigând peste 3.000, dar marea majoritate a cazurilor fiind în China continentală. Cu toate acestea, peste 62.000 de oameni și-au revenit de atunci.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine