2020-08-10 02:36

UPDATE Două cutremure puternice în Italia

 |  21:43
UPDATE Două cutremure puternice în Italia

Un seism cu magnitudinea de 5,4 s-a produs miercuri seara, în Italia, în regiunea Umbria, potrivit USGS. Seismul s-a produs la ora 20:10, ora României. Epicentrul cutremurului de pământ a fost localizat la o adâncime de 10 kilometri, în provincia Macerata.

UPDATE

Un nou cutremur puternic, cu magnitudinea de moment de 6,0 grade, s-a produs miercuri seară în centrul Italiei, după seismul de 5,6 care a avut loc în urmă cu câteva ore, anunţă Institutul american de geofizică (USGS).

Noul cutremur a avut loc la ora 21.18 (22.18, ora României), având magnitudinea iniţială de 6,2 grade, revizuită ulterior de Institutul italian de geofizică şi vulcanologie la 5,9.

Conform presei locale, primul seism a zguduit puternic Roma, acolo unde au fost afectate clădirile vechi de mii de ani.

Cutremurul s-a produs aproape în aceeaşi regiune din Italia în care a avut loc devastatorul seism din 24 august, care s-a soldat cu peste 300 de morţi şi cel din 2009, soldat de asemenea cu peste 300 de morţi.

Autoritățile nu au anunțat, până la acest moment, pagube sau victime, dar, conform agenției ANSA, serviciul de ambulanță a primit foarte multe apeluri telefonice pentru intervenție. Cutremurul din Italia din această seară a avut loc în regiune Perugia. Mai multe persoane au părăsit casele şi s-au înregistrat mai multe apeluri către brigada italiană de pompieri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz