2020-07-09 06:03

De PAȘTELE catolic, Papa FRANCISC i-a îndemnat pe credincioși să lase deoparte mulțumirea de sine

 |  10:10
De PAȘTELE catolic, Papa FRANCISC i-a îndemnat pe credincioși să lase deoparte mulțumirea de sine

Papa Francisc a condus Slujba de Înviere pentru Paştele Catolic în noaptea de sâmbătă spre duminică la Bazilica Sf. Petru din Vatican în condiţii de securitate stricte, îndemnându-i pe credincioşii catolici să lase deoparte mulţumirea de sine şi să-şi reînnoiască credinţa în depăşirea nedreptăţii, relatează dpa, preluată de Agerpres.

În timpul serviciului religios, papa a vorbit posomorât despre complacere şi reînnoire. "Credinciosul de astăzi ... a cedat unei realităţi care îl face să creadă că nu poate face nimic pentru a depăşi nenumăratele nedreptăţi pe care mulţi dintre fraţii săi le îndură personal", a spus Pontiful. El ''a intrat într-o rutină opresivă care l-a privat de memorie", a spus papa Francisc, adăugând că sărbătorile de Paşte sunt tocmai unele de "reînnoire a credinţei că Dumnezeu intră ... punând la încercare determinismul nostru monoton şi paralizant. " Opt adulţi au fost botezaţi la slujba de sâmbătă, inclusiv un solicitant de azil din Nigeria, care a devenit erou în Italia după ce a ajutat la dejucarea unui jaf anul trecut.

Duminică, papa Francisc va adresa Cetăţii şi Lumii ("Urbi et Orbi") tradiţionalul mesaj de Paşti şi Binecuvântarea apostolică.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-01Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
01 Apr 2018

bun si ce sa inteleg eu din mesajul lui PAPA?....intentii bune dar fara finalizare..lumea s-a saturat de farisei si falsi profeti stim asta si cum sa schimbam situatia?simpla constatare nu schimba nimic..Vaticanul are putere serioasa,sa faca ei o schimbare daca sunt hotarati
@CUCUVEA!
01 Apr 2018

CINE?! Vaticanul? Păi sunt bara-bara cu mondialiștii! Iar ăsta e și IEZUIT pe deasupra! Ce dracu, măi cucuvea! Ai citit atâtea și nu te-ai PRINS că ”ei” ...ca și alții,de pe la noi FAC GARGARĂ CU APĂ RECE, ca să dea impresia că le ”pasă”...în rest, băgând CUȚITU-N TINE?
SERIOS, CUCUVEA?!
01 Apr 2018

Să vedem ce spune, pe la pag.42, David Icke: ”Cathy O’Brien povesteşte că a fost abuzată de părintele James Thaylen când a căutat alinare la o biserică romano-catolică numită St Francis de Sales din Muskegon, iar un alt preot, părintele Don, l-a ajutat pe prietenul lui Gerald Ford, Guy VanderJagt, să abuzeze de ea şi să o aducă într-o stare de confuzie, în conformitate cu „liniile directoare” ale Proiectului Monarch. Ulterior, a fost trimisă la o şcoală catolică, una din multele pe care le foloseşte Frăţia pentru a găzdui copiii din programul de control mental, pe care îi educă într-un regim cât se poate de strict, special conceput pentru a le amplifica Sindromul Personalităţii Multiple. Şcoala se numea Muskegon Catholic High School.
LA FEL CA şI CAVALERII
01 Apr 2018

de Malta, care controlează Vaticanul, iezuiţii nu cred în creştinism! Ei nu reprezintă decât o mişcare sub acoperire. Întreaga conspiraţie nu reprezintă altceva decât un lung şir de măşti, oglinzi şi perdele de fum. Iezuiţii, cavalerii de Malta şi ierarhia romano-catolică au supravieţuit prin înspăimântarea, spălarea creierelor şi controlarea mentală a congregaţiei lor globale. Cathy susţine că filiera romano-catolică a CIA a făcut presiuni asupra ei încă de la o vârstă fragedă să păstreze diferite secrete, folosind o tehnică numită Ritul Păstrării Tăcerii.” Iar în FEMA, alături de China Lake, sunt casete întregi filmate cu nr.copiilor abuzați, folosiți în control mental și în ritualuri satanice în întreaga lume...” Copiii provin din programe genetice, de la agenţiile de adopţie (în special de la cele catolice); unii sunt răpiţi din ţările lumii a treia, iar alţii sunt vânduţi de propriii lor părinţi.
”CU PUţIN TIMP
01 Apr 2018

înainte de a trimite această carte la tipografie, am fost contactat de un prieten din Statele Unite care a de-programat o sclavă a programului de control al minţii practicat de Frăţie, pe nume Arizona Wilder. Femeia a fost programată începând din copilărie să fie o Zeiţă-Mamă care conduce sacrificii rituale pentru cele mai înalte nivele ale Frăţiei globale. Arizona a fost una din cele trei femei care au ocupat această poziţie în întreaga lume. A realizat ritualuri inclusiv pentru familia regală britanică, aşa cum veţi vedea în capitolul intitulat „Zeiţa şi regele”. Această femeie are un rol atât de înalt în cadrul ierarhiei satanice încât nici chiar reginei nu i se permite să-i vorbească în timpul ceremoniilor. Zeiţa-Mamă spune că a oficiat ceremonii satanice şi în Franţa, la care a participat papa Ioan Paul al II-lea.
O ALTă SURSă
01 Apr 2018

din comunitatea programului de control mental afirmă că papa este supus el însuşi programului de control mental şi o cunoştinţă cu rude la Vatican mi-a spus că papa este otrăvit lent pentru ca Frăţia să se asigure că va muri la momentul potrivit, astfel încât să poată fi înlocuit cu un alt papă ales de ea. Cine a mai participat? ” Familia regală britanică, Ronald şi Nancy Reagan, Gerald Ford, George Bush, cei doi fii guvernatori ai lui George Bush, Henry Kissinger, Newt Gingrich, Bill şi Hillary Clinton, Rothschild-zii, Habsburg-ii, Bob Hope, Rupert Murdoch şi alte nume faimoase au participat la ritualurile oficiate de Zeiţa-Mamă.
LEO ZAGAMI, FOST AGENT
01 Apr 2018

al societăților secrete din Italia, spune: ” Persoane ca Rockfeller, Rotschild, dețin puteri bancare de neimaginat pentru un om obișnuit. Aceste forțe sunt cele ce se află de fapt în spatele războaielor și a tuturor situațiilor internaționale delicate din prezent, mai ales cele legate de acest terorism sub acoperire, de tragicul eveniment din 11 septembrie de care sunt acuzați islamiștii, când de fapt a fost provocat de CIA împreună cu Cavalerii de la Malta ai Vaticanului și cu persoane care aparțin unei structuri cu totul diferite de ceea ce oamenii își pot imagina. Iar ei îi acuză pe islamiști. Islamiștii sunt nevinovați, ei nu trebuie confundați cu cei din Al-Qaida. Al-Qaida nu este islamul. Ea este creată de agenții occidentali. Astfel, ea face parte din conspirația Wahhabi ce este împotriva islamiștilor. WAHHABI ESTE O FORMĂ A ISLAMULUI CREATĂ DE SIONIȘTI, DE AGENȚII BRITANICI. În prezent, Wahhabi este forma dominantă a Islamului.”
” EU CONSIDER
01 Apr 2018

că structura francmasonică este una dintre cele mai importante structuri inferioare, dar la vârf se află societățile secrete ale Iluminaților. Aici se află persoanele care manipulează de fapt, totul! ACESTE PERSOANE SUNT FAMILIILE SIONISTE ȘI VATICANUL, CARE LE SUSȚINE. Există deci aceste persoane care vor să impună Noua Ordine Mondială și o serie de Cavaleri dintre cei recunoscuți de Vatican, precum Cavalerii Sfântului Mormânt, Cavalerii de la Malta, Cavalerii Sf. Ioan. Acești cavaleri, sunt toți în serviciile secrete în SUA – CIA, MI 6 și MI 5 în Anglia, deci, aceste persoane care fac parte din serviciile secrete au o anumită dublă loialitate, nu numai față de țara lor, ci și față de ”Sfântul” Ordin căruia îi aparțin. Acel ordin ”sfânt” este sub controlul Papei, al diferiților lideri ai acestor Ordine de Cavaleri.
EXISTă ORDINE
01 Apr 2018

și în afara Vaticanului care controlează încă din trecut familiile aristocratice, de exemplu Ordinul Regal al Jartierei din Anglia, care include toți membrii liniilor artistocratice europene care sunt mai mult sau mai puțin interconectate. Apoi în Austria, sunt Cavalerii Teutoni care încă mai activează. Se poate spune că această ordine de cavaleri funcționează ca o structură militară invizibilă, care nu este sesizabilă de toți, ci doar de cei care cunosc semnificația unei cruci purtate într-un anumit loc, a unei anumite eșarfe sau obiect de îmbrăcăminte. Ei folosesc cruci speciale pentru a se recunoaște între ei, la fel cum în cazul francmasoneriei, compasul este simbolul fundamental.”
” -CARE ESTE LEGăTURA
01 Apr 2018

cu U.E.? Ce se petrece la Bruxelles? -Uniunea Europeană a apărut ca urmare a Tratatului de la Roma, faptul că Roma este implicată, arată ceva. Este teritoriul Vaticanului, apare un Tratat, Tratatul Romei, ce dă naștere acestei noi entități care se subordonează americanilor, deoarece Uniunea Europeană nu are niciodată puterea de a se opune cerințelor sau deciziilor Americii. Uniunea Europeană este un mijloc de a crea un unic guvern mondial, prin eliminarea frontierelor. ESTE O UNIUNE CU O SINGURĂ DIRECȚIE: SĂ UNEASCĂ AMERICA CU EUROPA. EI DORESC SĂ LE UNIFICE ȘI SĂ LE ELIMINE GRANIȚELE, PENTRU A CONTROLA MAI MULȚI OAMENI.
ÎN EUROPA,
01 Apr 2018

există acum posibilitatea de a controla milioane de oameni prin Uniunea Europeană. De exemplu, am promovat situația Turciei anul trecut sau acum doi ani, realizând o întâlnire a tuturor marilor loji, la Istambul. Aceasta, deoarece se dorește ca și Turcia să adere la Europa. Acum, ei doresc să se extindă și în Turcia, ea fiind un țel important căci nu este o țară creștină. ÎNSĂ, PAPA DOREȘTE SĂ DEȚINĂ CONTROLUL ASUPRA ÎNTREGII EUROPE. Ei vor să impună propriile condiții aderării Turciei la Europa. Vor să facă aceasta după criteriile lor. ”Poți intra în Europa dacă urmezi tradiția noastră creștină, ordinele noastre cavalerești, rețeaua noastră”. Francmasoneria este foarte puternică în Turcia, și de aceea există și probleme. Fondată de Ataturk, francmasoneria în Turcia modernă, este foarte puternică.
ACEASTA A LUCRAT
01 Apr 2018

în numele Marii Loje engleze, pentru a distruge ceea ce-a mai rămas în urma Imperiului Otoman și a crea o țară care să întrunească extremele musulmane, fiind și o țară de dialog cu țările din regiunea musulmană. Așadar, pentru ei este foarte important ca Turcia să fie integrată. Tot Leo Zagami, despre Gicio Gelli din P2 care spune” Am avut ocazia să-l întâlnesc într-o duminică când mergea la fiul său care avea un magazin de antichități. Am ajuns astfel să-l cunosc pe el și pe oamenii din preajma sa, și pot spune că ei lucrează foarte mult pentru serviciul american de informații și pentru Vatican, care-i și controlează, pentru Cavalerii de la Malta care par să controleze Serviciul American de Informații. Așadar, la fel ca fascismul, CIA are o istorie îndelungată. Fascismul, CIA, naziștii au o istorie îndelungată cu CIA-ul, dar, așa cum am spus, Cavalerii de la Malta ar trebui studiați dacă doriți să descoperiți linia de trădători pe care îi avem în serviciul de informații. TRĂDĂTORI, CĂCI EI NU LUCREAZĂ PENTRU ȚARA LOR, CI PENTRU VATICAN ȘI SIONIȘTI. ”
VEZI TU, CUCUVEA....
01 Apr 2018

informații EXISTĂ, dar oamenii sunt prea proști sau dezinteresați de ceea ce se petrece în jurul lor, chiar dacă viața lor se îngreunează pe zi ce trece, devenind MIZERABILĂ. Chiar satanistul din sua, spunea: Odată, Michael Aquino, satanistul care lucrează la Departamentul pentru Războiul Psihologic al Guvernului Statelor Unite, i-a spus lui Cathy O’Brien: „95% din oameni doresc să fie conduşi de restul de 5%. Ei nu doresc să ştie nimic din ceea ce se întâmplă cu adevărat la guvernare”. Cât de adevărat, şi cât de trist!
IAR, FOSTUL șEF FBI,
01 Apr 2018

Ted Gunderson, un om cu 28 de ani de experienţă în cadrul FBI, a spus la o conferinţă pe tema practicilor de control al minţii ţinută în Statele Unite că după cercetări detaliate, care au durat ani de zile, a ajuns la concluzia că în SUA există 3,75 milioane de satanişti practicanţi, care fac 50-60.000 de sacrificii umane pe an.” Deci, Anglia și SUA sunt/au devenit PROFUND SATANISTE! Ceea ce mă întristează este că, tu...ai afirmat că ești pentru imperialismul SUA...
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
02 Apr 2018

mai terminati cu prostiile...daca exista cativa satanisti in USA nu inseamna ca USA si Vaticanul sunt TOTI satanisti...Deci USA a fost pentru ultimii 200de ani o tara cu cea mai moderna constitutie...dar in ultimii 50de ani s-a deraiat de la drumul civilizatiei exact din cauza lui Rockefeller si Kissinger//americanii sunt constienti de chestiile astea si vor sa remedieze situatia,acum este o campanie fara precedent impotriva satanismului si mafiei din politica
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
02 Apr 2018

cat despre LEO Zagami asta e un fost mason din loja italiana P2..nu poti sa pui baza pe minciunile lui//singurul care merita atentie este TED GUNDERSON care a fost seful FBI si intr-adevar a spus ca exista satanisti in USA care fac pedofilie cu copiii si sacrificii umane>>>>Vezi cloaca mizerabila a lui guru Bivolaru de la noi,aceeasi chestie..si bordelurile Camatarilor tot aia Eu raman la parerea mea sistemul democratic american e bun,cu mici probleme care trebuiesc rezolvate in ceea ce priveste coruptia si satanismul/pedofilia
HIHIHI....
02 Apr 2018

Nu-ți place Zagami, dar SE PUPĂ LA FIX ÎN ARGUMENTE, necontrazicându-se prin NIMIC cu restul AMERICANILOR (vezi David Icke și nu numai...) care trag serioase semne de alarmă în privința derapajelor americănești!
FRățICăăă....
02 Apr 2018

Faptul că ”în SUA există 3,75 milioane de satanişti practicanţi, care fac 50-60.000 de sacrificii umane pe an” ți se pare PUȚIN?!? Mey cucuvea! Tu trăiești în usa sau în Congo? Vezi că de-acum încolo o să trec usa, cu litere mici...nu merită altfel!
IAR CA Să TE LăMURESC,
02 Apr 2018

io-te ADEVĂRATA INTERPRETARE A GESTULUI IEZUITULUI TĂU, PE CARE-L CONSIDERI PLIN DE ”HAR” ȘI DE ”SMERENIE”. Uite-aici, ce scriu bloguri ortodoxe despre iubitul tău: Papa Francisc, în cadrul tradiționalului Cin al spălării picioarelor, aflat la un penitenciar din Roma, a spălat și a sărutat piciorul unui moldovean. Suveranul pontif a spălat picioarele a 12 deţinuţi. Opt dintre cei 12 erau catolici, doi musulmani, un creştin ortodox şi un budist.
SAVATIE BAȘTOVOI:
02 Apr 2018

De la spălarea picioarelor de către Hristos la sărutarea picioarelor de către Papa. Vestea că papa de la Roma a sărutat piciorul unui pușcăriaș moldovean într-un penitenciar din Roma face înconjorul internetului și, desigur, este o sensație pentru Moldova. De ce a sărutat papa piciorul moldoveanului? De ce să săruți un picior într-o rînduială care pretinde a fi comemorarea simbolică a spălării picioarelor apostolilor de către Hristos, dacă Hristos nu a sărutat nici un picior? Rînduiala spălării picioarelor se paractică și în Biserica Ortodoxă și se face în fiecare biserică mare sau obște monahală, acolo unde există mai mulți preoți. Important în această rînduială nu este numărul celor spălați pe picioare, ci relația dintre cel ce spală și cei spălați. Cel mai mare spală picioarele celor mai mici, însă relația dintre ei este totuși una de ucenicie, de unitate duhovnicească. Nu este o baie ordinară, ci o baie simbolică, de aceea și Hristos le spune: „Cel ce a făcut baie n-are nevoie să-i fie spălate decît picioarele, căci este curat tot. Şi voi sînteţi curaţi, însă nu toţi”, necurat fiind Iuda, care a trădat.
SPăLAREA PICIOARELOR
02 Apr 2018

la evrei nu era un spectacol de smerenie, ci un gest de ospitalitate absolut obișnuit. După un drum lung făcut pe jos, oaspetele, încălțat în sandale, își prăfuia picioarele. A da apă pentru spălarea picioarelor era identic cu oferirea apei pentru spălarea mîinilor azi. A spăla tu însuți picioarele oaspetelui era un semn de respect. Hristos spală picioarele ucenicilor în semn de respect, urmînd un obicei iudaic absolut obișnuit și răspîndit în fiecare casă. În acest fel Hristos le arată că cel mai mare este dator să-i slujească pe cei mai mici și nu este nimic rușinos în asta.
SPăLAREA PICIOARELOR DE CăTR
02 Apr 2018

papa însoțită de sărutarea lor are un cu totul alt caracter: este o regizare politică făcută după agenda zilei, ca în orice ritual totalitar de preamărire a liderului. Este o formă creștinizată a scenelor koreene sau staliniste: liderul cuprinde cu iubirea sa refugiații, minoritățile etnice și diversitatea religioasă. Apare și elementul de gen, cel mai mult discutat, de altfel. Ce are toată treaba asta cu Joia Mare și Iisus Hristos, nu știm. Nu știm nici care este relația dintre papa și cei pe care îi spală și de ce îi spală.
SăRUTAREA PICIORULUI
02 Apr 2018

este cu totul din alt film – un gest neplăcut și umilitor, pentru simplul fapt că nu are nici un rost. Nu vedem pe Hristos sărutînd picioarele nimănui – smerenia pe care ne-o aduce Hristos nu se face prin umilirea propriei persoane, ci prin iubirea celuilalt ca pe tine însuți. Probabil papa retrăiește profund complexul ritualului papal al sărutării pantofului și acum înțelege să facă o mișcare inversă, să sărute el piciorul într-un ritual de smerire exagerată. Doar că acest ritual are un efect invers: în loc să-l smerească pe papa, îl face subiectul laudelor, căci toți vorbesc despre înalta lui smerenie. Nimeni nu vorbește de Hristos în prezentarea știrii despre sărutatul picioarelor de către papa. Iar asta trebuie să dea de gîndit.
CE MAI îNțELEGEM AZI
02 Apr 2018

din smerenia lui Hristos? O smerenie care trezește admirația lumii este o falsă smerenie. Pentru că Smerenia cea adevărată a fost răstignită cu multă ură… Un lucru este cert: dacă Hristos, în loc să spele picioarele apostolilor Săi, ar fi sărutat picioarele tuturor categoriilor sociale, fără un mesaj clar de revenire la Dumnezeu, nu am fi avut Paște, pentru că nu am fi avut nici răstignire. Un astfel de Hristos ar fi trăit pînă la vîrsta lui papa Francisc și mai mult, murind bătrîn într-un palat de marmură din care ar fi ieșit o dată pe an să îndeplinească un ritual de împăcare, din care să reiasă că este de acord cu politica imperiului. Ce poate fi mai smerit și mai admirabil decît asta! Doar că Hristos, după spălarea picioarelor, a fost dus la Cruce, a fost scuipat și huiduit, trezind ura tuturor păcătoșilor, care l-au și răstignit. A treia zi însă a înviat și ne-a lăsat nouă Evanghelia Sa, din care aflăm toate cele despre El, inclusiv și despre rostul și sensul spălării picioarelor. Orice adaos este de prisos.”
LEVST.
02 Apr 2018

"50-60 de mii de sacrificii umane" !!!!!!! ___-----___asta este exacat ca in zicerea cu "nebunul arunca o piatra in apa,...", cifrele sunt total aberante, chiar daca ar fi 5 sau 6 mii, chiar daca ar fi 5 sau 6 sute chiar daca ar fi si 5 sau 6, raman aberante, in realitate satanistii declarati si organizati -in tarile prospere- sunt doar o forma grafica, artistica, de a face misto de religii, sunt un fel de exhibitionism putin macabru, pentru, si care-i sperie pe religiosi(zis si credinciosi) pentru ca ei au gandirea limitata si blocata la un anumit nivel...Adevaratii satanisti( adica care practica uciderile umane) sunt popimea si anumiti politicieni, chiar guvernari, din tari precum Romania, care -ANUAL- omoara , prematur, zeci si zeci de MII de persoane, FOARTE MULTE fiind , copii si prunci...
LEVST.
02 Apr 2018

caz recent si clar(dar nimeni nu-i spune pe nume) de SATANISM individual, este cazul din Brasov, acel Buliega, care si-a ucis familia exact dupa o vizita la manastire...
@LEVST...IAR LE-NCURCI!
02 Apr 2018

1. Ăla de Brașov, ERA DROGAT! 2. Tipul, n-avea credința curată...le amesteca = new-age, ezoterism, yoga, caca-maka! Zi și mie cum ”ucide” popimea în România?! Dă niște exemple, niște CIFRE.....MĂ REFER LA POPIMEA ORTODOXĂ!
TOT PT.LEVST....
02 Apr 2018

Dacă ai fi citit cartea lui David Icke pe de-a-ntregul, ai fi ajuns ACOLO unde spunea că sataniștii, pe lângă ”preotesele” lor, au un întreg cadru medical, moașe specializate care asista la nașterea femeilor sechestrate, fără identitate, ai căror copii, la rândul lor...NU EXISTĂ dpdv social! APOI, SE PRACTICĂ RĂPIREA LA GREU...DIN TOATE COLȚURILE LUMII, FĂCÂNDU-SE UZ DE CEI DIN ORFELINATE...pricepuși?
LEVST.
02 Apr 2018

NU pricepusi, pentru ca vorovesti in dodii...(inainte de a te mai da in stamba, incearca niste cursuri de rationalism si logica elementara)
LEVST.
02 Apr 2018

QED!
LEVST.
02 Apr 2018

si acum pentru oamenii rationali, de fapt pentru Oameni, pentru ca orice creatura anatomo-morfo-fiziologica asemanatoare omului, nu este neaparat om, , biped si cu vorbire articulata, nu certifica nici 0,1% apartenenta la specia umana, marea diferenta este data de RATIONAL si de toleranta in interferarile individuale, etc., cine nu le are- cu regret- este doar un animal inferior, cel mai adesea un vierme imputzit de hazna superinfecta...Deci istoria (mai ales scrisa si cu diverse surse) ne spune ca mai intotdeauna au existat oameni care s-au opus factorului religios, fie fiind atei fie doar activisit pentru drepturile omului, si stim ca intotdeauna religia , impreuna cu statul( cand aceasta nu a fost ea insasi statul) au reprimat radical aceste idei, spuse, sau poate doar gandite( si banuite, de ei)...Cu toate acestea , curentul a fost largit de adevaratii Oameni, iar religia a trebuit sa dezvolte o sectie specializata, in a combate "eretismul"(inchizitia), dar nici aceasta nu a reusit prea mult, in sfarsit, ajungem pe la 1800, cand imparatul Napoleon spunea ca " religia este acel lucru, care face ca saracii sa nu-i omoare pe bogati", iar eu -intotdeauna- am adaugat ca acest lucru nu-i opreste -in continuare- pe bogati sa-i omoare pe saraci, nu neaparat subit, ci in timp, prin exploatare la sange si oprimare a spiritualitatii lor...
LEVST.
02 Apr 2018

-cont-Sarind la zilele noastre si la Romania, putem face o clasificare(sumara) a societatii in 3 clase, oamenii de jos(cei mai multi) , deobicei care sunt "clasa muncitoare"( cu adevarat), apoi o clasa medie formata din diverse categorii si o clasa sus-pusa, politicul si popimea...Clasificarile se pot face in orice fel, am facut-o pe aceasta pentru ca are la baza ceva extrem de important, de fapt cel mai important lucru, anume cat traieste fiecare (cu exeptii in amandoua sensurile), iar cat traieste, este -indubitabil - dat de "cum traieste"( care bate chiar si geneticul)... In Romania speranta de viata este aprox. 71 ani( departe-si in urma- fata de multe alte tari, inclusiv in Europa) , insa nu asta dezbatem acum ci structurarea interna: ei bine, CEI MAI MULTI OAMENI( clasa muncitoare) mor chiar si cu mult sub 70 ani, clasa medie balanseaza pe langa 70 ani, iar media de 71 ani vine si este data de mica clasa din varf( politicul si popimea) plus o parte a intelectualilor neafiliati( politicului), in general acestia traiesc peste 80 de ani, rar, extrem de rar, popa care sa moara sub 60 ani( nu vorbim de accidente, etc.), rar sa moara si pe langa 70 ani, cei mai multi traiesc peste 75 ani... Si-culmea este( cum s-ar zice, altfel este f. normal!)
LEVST.
02 Apr 2018

-cont- deci culmea este ca popimea, popii, sunt si reprezinta parazitismul social perfect, complet, aceasta casta este -practic- non-sens, insa tocmai pentru ca nu muncesc si nu se streseaza, reusesc respectiva performanta, furand (inclusiv la modul clasic) in fel si chip, pe cei care muncesc, si astfel, le limiteaza acestora resursele si ii streseaza cu minciunile, insinuarile si chiar amenintarile lor , iar la un timp, ii omoara cu timpul nevenit...
LEVST.
03 Apr 2018

"...Binecuvântarea apostolică----_____-----Iar ce spune inainte , arata ca desi spusa de sute ani, aceasta "binecuvantare" , nu are niciun efect pozitiv, dimpotriva...Atunci, nu este mai cinstit sa ne ancoram in realitate?
LEVST.
03 Apr 2018

Papa -aparent- are o mare putere in a influenta masele de catolici(sau chiar de crestini, in general), insa -efectiv- nu poate face nimic de anvergura mondiala, orice reforma serioasa, nu poate fi facuta decat in puncte separate, iar cand se ajunge la un numar si volum critic, atunci se poate interveni si cere confluenta acestor puncte...Practic , fiecare tara poate face si poate fi pioner intr-o revolutie mondiala, insa nimeni nu prea vrea, mai toata lumea se multumeste cu actualul status quo, da, Papa ar trebui sa ceara lucruri specifice tarilor crestine, si -desigur- ar trebui sa inceapa cu Italia si -imediat, sau chiar simultan- celelalte tari f. catolice...Nu cred ca acest Papa are taria de a se implica radical, a spus el multe chestii, insa le-a cam uitat si el...Puterea reala sta in mainile clasei intelectualilor, iar -referitor la Romania- aceasta clasa este -in mare proportie- falsificata, deci nu poate face nimic...Ce este mai rau, nici nu vrea...
LEVST.
03 Apr 2018

"Urbi et orbi"... daca chiar ar considera ca Urbi este Lumea intreaga, atunci ar trebui sa porneasca chiar o cruciada, insa una impotriva prozelitismului si falsului, impotriva sclaviei care exista in lume, impotriva ignorantei...O va face?
LEVST.
03 Apr 2018

mai jos un comentariu din Ianuarie, cand Papa se lamenta despre posibilitatea iminenta a unui conflict atomic___-----____nimeni nu stie cat de aproape suntem de Al 3-lea RM, insa cu "accidentul" are dreptate, un accident sau o greseala "potrivita", poate duce la escaladare, iar in aceasta era a tehnicii militare(mai ales) , rezultatul va fi demn de apocalipsa...Cineva zicea" Razboiul, sfant catalizator de energii"- chiar daca a avut un minim de dreptate, asta era valabil pentru timpul cand solldatiii se mai luptau inca "la baioneta", acum lupta se duce cu laseri si bombe atomice, realmente distrugatoare in masa, si nu numai, cateva bombe de mare capacitate, pot face ruina un oras de sute de mii de locuitori... Iar "accidentul" sau "greseala potrivita" pot surveni oricand, atata timp cat exista arsenalele nationale, singura sansa este cea descrisa de mine in art. "There is no other way!", adica o armata unica si mondiala, care -in primul rand- ar reduce cu peste 90% cheltuielile militare ale oricarei tari, iar marele avantaj ar fi ca aceasta armata se poate concentra spre -eventualul- "Razboi al lumilor", in "ipoteza" ca exista extraterestri(si vom avea un conflict cu ei) sau va putea lucra pentru ca "omenirea"(cateva zeci de cupluri) sa poata parasi planeta Pamant , la momentul cand apocalipsa (naturala sau indusa) ar deveni iminenta...
LEVST.
03 Apr 2018

"Papa cu'a lui trei coroane , puse una peste alta" ,si tinute la naftalina de ultimii Papi, mai ales de actualul, care este destul de obiectiv in declaratii si actiuni, raportat la realitate, dar cine garanteaza ca urmatorul-sau unul din urmatorii papi- va urma aceiasi linie?Iar puterea religioasa, dezlantuita-este dovedit istoric- nu a fost folosita niciodata pentru a face binele...
LEVST.
03 Apr 2018

"Papei Francisc va vizita aproape sigur România anul viitor. Suveranul Pontif a fost invitat în țara noastră de președintele Klaus Iohannis, de Patriarhie și de Conferinţa Episcopilor Catolici."-----_____-----Stirea dateaza de prin Octombrie, 2017 ce se intampla, cei implicati s-au razgandit, le este teama de ceva? (mai putin episcopii catolici)...
LEVST.
03 Apr 2018

uh uh si iarasi uh! Cineva s-a simtit- nu cu musca pe caciula- ci cu roiul de muste pe el...Tipic minus variantelor umane...
LEVST.
03 Apr 2018

Ai dreptate, mama mea e moarta si ingropata, ar fi interesant daca ma-ta este vie, ce zice cand vede ce scrii, altfel, "Hai siktir excrement triplu fermentat si gunoi superamputzit , mai behaie , mugeste si rage si pe sub alte mese!(PS Chiar mi-ar place sa existe un dumnezeu, care "cerceteaza inima si rarunchii", adic te tine responsabil nu numai pentru fapte dar si pentru vorbe!)
SCâRNăVIE!
04 Apr 2018

După ce-ți pute mintea infestată cu MANIA GRANDORII, alături DE OBSESII (nu multe, dar FIXE!), la pachet - EȘTI ȘI MITOMAN! SYCTIR LEPĂDĂTURĂ INFATUATĂ! Pt. ”știința” ta, NU ei conduc lumea ci cei care-i POSEDĂ PE EI :)))) Dar ești prea prost ca să PRICEPI! SYCTIRRRR!
LEVST.
04 Apr 2018

Hai sictir excrement triplu fermentat si gunoi superamputzit, mai behaie, grohaie si rage si pe sub alte mese!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz