2020-07-14 14:22

De poliție: Ce li se întâmplă MAȘINILOR Ford, pentru a distruge coronavirusul

 |  23:06
De poliție: Ce li se întâmplă MAȘINILOR Ford, pentru a distruge coronavirusul

Inginerii de la Ford, în colaborare cu Universitatea din Ohio, au testat o anume metodă și au descoperit că este eficientă în lupta cu virusul…

Da, dar metoda este destinată mașinilor Ford…de poliție! Astfel, producătorul american de automobile a făcut un upgrade de soft pentru sistemul de încălzire a mașinilor de poliție, cu ajutorul căruia ridică temperatura în interiorul habitaclului. Cu alte cuvinte, Ford încălzește mașinile de poliție la 56 de grade Celsius pentru a distruge coronavirusul.

Mașinile sunt astfel dezinfectate și coronavirusul este distrus, spun oficialii Ford. Sistemul de încălzire poate fi activat printr-o aplicație specială, cu ajutorul unui computer conectat la mașină sau manual, prin controlul instrumentelor de bord. Mașinile Ford sunt încălzite la 56 de grade Celsius, iar climatizarea rămâne pornită la această temperatură pentru cel puțin 15 minute, potrivit smartradio.ro. “Am vrut să găsim o soluție care să nu necesite componente noi”, a spus Bill Gubbing, directorul Ford pe divizia de SUV și mașini de pasageri. Acest soft funcționează pentru toate SUV-urile poliției produse între anii 2013 și 2019.

Pentru civili nu

Civilii care dețin automobile Ford nu beneficiază de acest sistem. “Clienții nu au access la software. Este destinat mașinilor de poliție.”, a precizat Gubbing.

Dar a menționat că ia în calcul extinderea proiectului pentru alte domenii care folosesc automobile Ford și care au un grad mare de expunere la virus.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-31Parerea ta...

ARDEREA VRAJITOARELOR
01 Iun 2020

din cate se vede in ultimele buletine de stiri masinile FORD de politie ard ca tortele...metoda mai primitiva ca sa scapi de virusi este se pare incendierea...ha ha ha stupid people///.........acum lasand gluma chestia cu virusul se rezolva la fel ca si alti virusi adica cu anti-biotice nu cu sticle de benzina ca in evul mediu.Henry Ford era un mare fan al lui ADOLF HITLER iar cum istoria se razbuna ANTIFA da foc la masinile FORD.Concluzia interziceti benzina in USA si mergeti cu baterii TESLA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz