2020-05-28 19:20

De vineri: INTERZIS moldovenilor să fie în grupuri mai mari de 3 persoane

 |  21:57
De vineri: INTERZIS moldovenilor să fie în grupuri mai mari de 3 persoane

Începând cu ziua de 27 martie, cetățenii Republicii Moldova nu mai au dreptul să iasă din casă fără un act de identitate. De asemenea, le este interzis să se afle în spațiul public în grupuri mai mari de 3 persoane.

La cerere, aceștia vor fi obligați să le ofere informații oamenilor legii, să se legitimeze și să răspundă la toate întrebările care le-ar putea fi puse. Declarații în acest sens au fost făcute de premierul Republicii Moldova, Ion Chicu, după ședința Comisiei Situații Excepționale, potrivit publika.md.

„Persoanele care se vor afla în afara reședinței vor fi obligate să aibă la ele un act de identitate. Va trebui să fiți gata să le răspundeți oamenilor legii, să vă identificați, să prezentați actul. Din 27 martie 2020 se interzice aflarea în grupuri mai mari de 3 persoane. Această măsură este implementată în mai multe țări. De mâine și ziua și noaptea este interzisă aflarea persoanelor în grupuri mai mari de trei persoane”, a spus premierul.

În total, în Republica Moldova sunt 177 de bolnavi cu COVID-19, după ce astăzi încă 28 de pacienți au fost testați pozitiv. Este vorba de trei cazuri de import și 25 de cazuri cu transmisie locală.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine