2019-10-14 06:32

Decizie ISTORICĂ: Donald Trump recunoaște Ierusalimul drept capitală a Israelului

 |  23:12
Decizie ISTORICĂ: Donald Trump recunoaște Ierusalimul drept capitală a Israelului

Președintele SUA, Donald Trump, a recunoscut oficial, miercuri, Ierusalimul drept capitală a Israelului.

Prin această decizie istorică - care-i va marca mandatul -, al 45-lea preşedinte al Statelor Unite îşi respectă una dintre promisiunile emblematice de campanie. Însă el se izolează şi mai mult pe scena internaţională şi îşi asumă riscul de a opri timidele speranţe de reluare a negocierilor de pace între israelieni şi palestinieni.

”Este timpul să se recunoască oficial Ierusalimul drept capitală a Israelului. Statele Unite rămân hotărâte să ajute la facilitarea unui acord de pace acceptabil pentru ambele părţi”, a declarat Donald Trump într-o scurtă alocuţiune, la Casa Albă, în cursul căreia a insistat asupra voinţei sale de a recunoaşte pur şi simplu ”o realitate”.

”Intenţionez să fac tot ceea ce-mi stă în putere pentru a ajuta la pecetluirea unui asemenea acord”, a mai spus el la pupitru, în picioare, în faţa unui portret al lui George Washington.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-06Parerea ta...

LEVST.
06 Dec 2017

Aici, total de accord cu D.Trump, desigur daca asta este si dorinta Israelului, un stat suveran are dreptul sa-si mute de cate ori vrea si unde vrea, capitala si orice altceva…Asta o sa-i supere rau pe palestinieni, insa trebuie spus ca si israelul a facut greseli si excese in aceasta relatie milenar-tensionata, insa sa nu uitam un lucru f. important, palestinienii au devenit-de cateva zeci de ani bune- parazitii mondiali, au primit sute de miliarde de dolari in ajutoare si nu au construit nimic stabil, ocupatia lor-mai degraba- este de a arunca cu pietre in cei care fac ceva…iar Israelul, pe aceiasi palma de pamant, de aceiasi calitate, au facut -in partea lor(la fel fara, resurse naturale)- ‘taramul unde curge laptele si mierea”Prin viziune si munca eficienta…
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
07 Dec 2017

buna idee....si noi vom recunoaste Budapesta noua capitala a Olteniei.....iar ungurii daca nu sunt de acord o sa-i expulzam in Congo//....................cum dracu sa faci capitala acolo inseamna sa intri in razboi cu toti arabii si musulmanii???????????????????????....sigur e altceva la mijloc..vreun plan parsiv cu siguranta
LEVST.
07 Dec 2017

A se citi comentariul de la "Romanii sunt tot mai saraci..."
LEVST.
07 Dec 2017

Benjamin Netanyahu: Domnule Trump, vă mulțumim pentru decizia justă și curajoasă.(...)____------____Asta este realitatea, o tara are dreptul sa faca ce vrea in interiorul granitelor sale, ca Turcia, Iran , etc., nu sunt de acord, e alta poveste, dar -pana la urma- cine le-a cerut parerea? Se baga si ei precum musca in lapte, asa cum unii -pe aici- se baga in discutii precum musca in koor-ul calului...
TOT BEAT!
07 Dec 2017

Cine te-a pus pe tine stăpânul forumului și deținătorul ”absolut” al adevărului?! Ești depășit și senil....nu-ți recunoști scăderile și nici știința de carte....
LEVST.
07 Dec 2017

Ierusalimul(unul dintre cele mai vechi orase de pe planeta-Damascul este cea mai veche capitala), a fost capitala Israelului cu aprox. O MIE de ani inaintea erei noastre(deci peste 3 TREI mii ani!!!) din vremea regelui David, iar celelalte 2 religii monoteiste(crestinism si islam) au aparut -prima- la O MIE de ani (!!!)de la data amintita, iar a doua cam dupa 1600 ani, este -istoric vorbind- total evident ca niciuna dintre ele nu are nici cel mai subtire drept de a nega faptul ca Ierusalimul este capitala Israelului...Mai mult, religia Iudaica se mentine si la aprox. CINCI mii de ani intre parametrii initial (au si ei "partide", dar la fel de vechi: saducheii, etc.) pe cand islamul are cateva secte solide si antagoniste, insa foarte departe de crestinism, care a fost din primele sute de ani ciuruita din interior(pentru ciolan) si apoi faramitzata in sute de secte si culte...Asta pentru cei cu "stiinta de carte", care habar -nu -au, de ce vorbesc, la orice capitol...
Bă LESVT, IAR O ZGUDUI!
08 Dec 2017

Cine dracu a văzut evrei cu pielea de șobolan opărit, blonzi, roșcați și cu ochii deschiși?! Ce-ntreb eu, și ce răspunzi tu :))))) Te faci că nu-nțelegi: palestinienii sunt de când hăul, șobolanii opăriți ABIA de după 48!
LEVST.
09 Dec 2017

aiureli de individ incult si frustrat...
Bă LEVST...
09 Dec 2017

să știi că adevăraților EVREI, le este RUȘINE și GROAZĂ de șobolanii opăriți din Ierusalim prin ceea ce fac acolo, cu palestinienii și prin extensie - cu lumea toată! E de mirare cum tu, care tot pupi la cur albinosul perfid și pe frac-su din SUA și Canada, să nu știi despre chestia asta....”cultule” :)
LEVST.
10 Dec 2017

Speculatii aberante bazate si datorate lipsei de metodologie in gandire , cat si deficientei cunostintelor elementare de istorie si antropologie: orice popor se defineste prin 3 caracteristici majore, comunitate teritoriala, comunitate lingvistica si comunitate culturala, iar toate aceste 3 sunt " de cand lumea", reprezentate puternic la poporul Evreu, care a urmat cursul depictat 3 mii de ani in urma, in Biblie: pentru ca s-au razvratit impotriva"domnului", au fost imprastiati printre neamuri, iar la timpul anuntat au fost stransi "din toate zarile", pe acelasi petec de pamant, asa cum fusese promis, la inceputuri, adica cand neamului lui Avraam i s-a promis , pentru a se stramuta din Mesopotamia, in zona filistinilor...Poporul Evreu este cel mai solidar, si nu numai cei din Israel, dar si cei care au optat sa ramana "printre neamuri", de acea lor le merge bine oriunde ar fi si de asta sunt de fapt pizmuiti, invidiati , de cei autohtoni, precum in Romania, iar succesul lor se datoreaza faptului ca -cu adevarat- sunt " poporul ales"...(*** aici este marele mister, ei nu spun ca de fapt Dumnezeul cel viu este doar o alta fiinta , de pe alta planeta, unde evolutia a fost mai rapida(eventual) iar acesti dumnezii , ajunsi la avansuri tehnologice fantastice, in peregrinarile lor prin cosmos, au descoperit si aceasta planeta, care intrunea toate conditiile pentru a sustine viata, iar prin Isus-eventual- au vrut sa creeze un model, pentru ca lumea moastra sa nu mai orbecaie mii de ani pe granita animal-om, asa cum -cel mai probabil- s-a intamplat si cu ei si cum se intampla cu alte civilizatii , de pe alte planete , mai noi , dar care -deasemeni- pot sustine viata...De acea cei mai destepti oameni apartin acestei natii, pentru ca lor li s-au expus multe descoperiri, inventii, etc. facute de acei extraterestri, care -banuiesc- monitorizeaza aceasta planeta si lume, si s-ar putea sa ne viziteze din nou, insa nu este deloc sigur, ca pentru a ne felicita...)
IAR AI COMIS-O!
10 Dec 2017

Si de data asta, RĂU! Da mă, au fost ”popor ALES” până l-au vândut pe Fiul lui Dumnezeu! Cea mai mare durere a lor este că El (Dumnezeu) NU LE MAI VORBEȘTE de 2000 de ani (cel puțin) pentru că și-au ucis ultimul prooroc (Sf.Ioan Botezătorul), inclusiv pe Iisus! Dumnezeu a profețit despre ei că-l vor primi pe Antihrist drept Mesia, dar că vor fi primii care-l vor demasca când își vor da seama de grozăvie! Spune în Apocalipsă și nr.evreilor TREZIȚI și reveniți la adevărata credință....citește!
CE SPUNE ARSENIE BOCA:
10 Dec 2017

”POPORUL IUDEU 488. Trebuia re-crearea acestei zidiri, povârnită iremediabil spre plata păcatului, spre neîndurata moarte. Prin poporul iudeu era prevăzută era creştină, cea din urmă strădanie a lui Dumnezeu în persoană, cea din urmă dintre măsurile ce mai rămâneau. Singura rezolvare, care face viaţa neamurilor cu putinţă, nu află între iudei decât fapta cea mai ucigaşă a lor, cea din curtea lui Pilat şi de pe dealul Căpăţânii. Crinul Bunei Vestiri, pe care dragostea L-a coborât din Cer între oameni, iudeii Îl răstigniră pe cruce. Cu fapta aceasta ucigaşă, ei ieşiră din destinul lor, pentru care ostenise Dumnezeu cu ei atâta amar de vreme, şi-şi băgară neamul sub roţile blestemului.
489. PâNă LA
10 Dec 2017

plinirea vremii atârnă peste ei blestemul pe care şi l au cerut în curtea lui Pilat:„Sângele Lui asupra noastră şi asupra feciorilor noştri” (Matei 27, 25). De aceea sunt urâţi de toate neamurile – că şi asta e ponosul blestemului, pe care singuri şi l-au cerut peste urmaşi. Blestemul acesta îi zoreşte să ia în braţe pe toţi antihriştii vremurilor, până la cel mai de pe urmă, pe care şi l vor pune rege. Le va sosi şi vremea aceea mult dorită, dar chiar pentru ei ivirea antihriştilor e un destin blestemat. Când se vor convinge de aceasta, vor veni înfricoşaţi la credinţa creştină.
490. EI N-AU îNţELES
10 Dec 2017

că de aceea petrec acele „zile fără număr”, zile de foamete: „Nu foamete de pâine şi nu sete de apă, ci de auzit cuvintele Domnului. Şi ei se vor clătina de la o mare până la cealaltă şi de la Miază-noapte la Răsărit, şi vor cutreiera pământul, căutând cuvântul Domnului, dar nu-l vor afla” (Amos 8, 11-12). Asta-i foametea lor de mii de ani: Dumnezeu nu le mai vorbeşte! 491. Toată tragedia acestui popor, ce se vrăjmăşeşte de moarte cu Iisus Hristos, e o mare lecţie a lui Dumnezeu pe care o arată neamurilor creştine până la sfârşitul zilelor. Istoria se va repeta cu oricare dintre neamurile care vor face ce-au făcut ei. Aceleaşi fapte aduc aceleaşi urmări, deci pricinuiesc aceeaşi istorie; pentru asta nu trebuie să fii prooroc deloc.
492. NEAM FăRă SEMN.
10 Dec 2017

Neam fără înviere. Neam fără Dumnezeu. Neam împotriva lui Dumnezeu. Pentru ei Iisus a trecut pe cealaltă parte a mării înţelesurilor. Ei au rămas dincoace, dar fără idealul care i-a părăsit. … Plată îi aşteaptă. Vor îmbrăţişa pe omul trufiei absolute! Omul care în numele său se va proclama Dumnezeu! Acela-i Antihrist – Semnul Sfârşitului! 493. Evreii urau de moarte stăpânirea romană, dar ca să termine cu Iisus, erau dispuşi ca să apeleze la oricine. Astfel, au fost în stare de data aceasta să se facă apărătorii cei mai ascuţiţi în slujba celor mai mari duşmani ai lor, romanii, numai şi numai ca aceştia să-i scape de cel mai îngrozitor coşmar al istoriei lor: Iisus. Au făcut-o şi pe aceasta. Coşmarul acesta al lor s-a mărit cu veacurile, de proporţiile lumii, încât pretutindeni dau de Iisus. Nici porţile iadului nu le-au putut ajuta să scape de El. Nu le-a rămas decât aruncarea lumii în Apocalipsă. Şi aceasta o vor face.
UN ALTUL,
10 Dec 2017

tot din vremurile noastre (Gavriil Georgianul), spune că în vremurile din urmă, oamenii vor aștepta mântuirea din Cosmos: Despre venirea lui Antihrist Jumatate din iad e deja pe pamant, Antihrist este la usa si, daca inca nu bate in ea, e gata-gata s-o darame. Voi veti fi martorii imparatiei lui. Vor fi prigoniri peste tot. Ca sa va mantuiti, grabiti-va de faceti pomana [milostenie – n.n.] si daruiti iubire frateasca. *** Venirea lui Antihrist s-a pregustat cumva, caci au fost deja doua razboaie, dar semne in cer inca nu s-au aratat si nu s-a ajuns inca la deplina lepa¬dare de credinta. *** In vremurile lui Antihrist, cea mai puternica ispita va fi sa se astepte mantuirea de la cosmos, adusa de umanoizi, de extraterestri, care de fapt sunt demoni. Rar sa priviti la cer, caci semnele pot fi inselatoare, si atunci poti sa te pierzi. *** In timpul lui Antihrist, unii vor talcui Scrip¬turile dupa capul lor, nenorocitii! Apoi, uceni¬cii lui Antihrist vor lua si ei parte la slujbe, vor face semnul crucii si vor propovadui Evanghe¬lia. Adevaratii crestini insa se vor cunoaste dupa faptele lor cele bune. *** Ţineti minte ca Hristos este Unul si singur, si nu va fi niciodata un alt hristos![1] *** Satana a pus 666 de curse. Pecetea lui nu va fi nevazuta, ci se va vedea pe frunte si pe bra¬te.[2] Daca pecetea se va pune cu forta, in ochii lui Dumnezeu va fi ca necinstirea unei fecioare.[3] Cea mai grea incercare a crestinilor va fi sa vada ca parintii lor primesc sa fie pecetluiti. Pecetea va fi fara efect daca va fi pusa contra vointei omului. Dar inchipuiti-va cursa intinsa de Antihrist pen¬tru o mama ramasa singura cu cinci copii! Cum sa-i hraneasca altfel decat primind pecetea? *** Pecetea va fi pusa pe degetul aratator, iar nu pe palma, cu ajutorul unui calculator. Intai, pece¬tea va fi oferita voluntarilor. Dar, cand Antihrist va urca pe tron, toata lumea va fi silita sa pri¬measca pecetea. Neascultarea va fi infati
NEASCULTAREA VA FI
10 Dec 2017

infatisata ca tradare.Oamenii se vor ascunde in paduri. Vor trebui sa se ingrijeasca si sa umble in grupuri de zece sau cincisprezece oameni, caci demonii vor putea sa-i prabuseasca in prapastii pe cei singu¬ratici. Crestinii vor fi paziti de Sfantul Duh. Ori¬ce s-ar intampla, sa nu va pierdeti niciodata nadejdea! Ajutati-va unul pe altul. Dumnezeu va va lumina si veti sti ce sa faceti. Cel care va rabda pana la sfarsit se va mantui (cf. Matei 24,13). *** Daca [in vremea aceea de foamete] veti fura, ca sa aveti ce manca, calcati una dintre porunci¬le lui Dumnezeu si urmati lui Antihrist. Crestinii trebuie sa-si puna toata nadejdea in Dumnezeu.
ADEVARATUL CRESTIN
10 Dec 2017

nu va simti nici foame, nici sete. In vremea nenorocirii, crestinii nu vor pie¬ri. Domnul va face minuni pentru ei. O frunza le va fi de ajuns pentru o luna. De vor face semnul crucii pe o bucata de pamant, aceasta se va pre¬face in paine. *** Sa nu primiti paine de la cel care a primit pe¬cetea lui Antihrist! Multe alimente au deja pe ele pecetea, dar nu este grav, numai sa spuneti Tatal nostru, sa faceti semnul crucii si sa stropiti man¬carea cu agheasma. *** Credinta adevarata isi afla salas in inima, nu in minte. Antihristul va fi dat pe fata de crestinii care isi au credinta in inima, in vreme ce aceia care isi au credinta in cap il vor urma.
SA NU VA PIERDETI
10 Dec 2017

niciodata nadejdea in Dum¬nezeu si veti fi feriti de foame, de sete si de nenorociri.” Concluzie: Suntem c-un picior în plină Apocalipsă, iar extratereștrii sunt demoni, nu ființe superioare venite să ne salveze!
ULTIMA CONCLUZIE:
10 Dec 2017

NU SUNT CEI MAI DEȘTEPȚI! Sunt VICLENI - asta au învățat de la Arhitectul Universului (Lucifer) cu ajutorul BANILOR...d-aia sunt recunoscuți în ale Finanțelor, băgați în bănci până-n gât, scăldându-se în bani și ținând lumea în gheara lor de fier! PROBLEMA e că au învățat de când au fost împrăștiați în toată lumea, după ce L-au ucis pe Fiul lui Dumnezeu, că trebuie să se infiltreze în posturile CHEIE prin toate țările pe unde-au poposit și nu o puteau face decât dacă se instruiau, invățau să iasă printre cei mai buni medici, profesori, finanțiști, etc....PĂCAT că ceilalți (mai ales creștinii) au lăsat garda jos în privința lor! IAR ÎN ALE INTELIGENȚEI SUNT ALTE POPOARE, DACĂ E SĂ NE LUĂM DUPĂ IQ = IRLANDA, INDIA ȘI NOI!
LEVST, EșIT CRETIN!
10 Dec 2017

Creierul tău e înapoiat, inapt să proceseze CORECT! Creștinismul e violent?! Ești ORIGINAL în prostie! Bă, știi ce-a zis Arsenie Boca despre unii ca tine? ”Că-n mintea STRÂMBĂ, și lucrul DREPT se STRÂMBĂ!” ĂSTA EȘTI TU! Să nu-mi vii cu goange că ”creștinismul” a fost violent prin Inchiziție, că NU ȚINE! Ăia a fost catolici, nu ortodocși, care cică-s UNIVERSALI, ca și Arhitectul Universului, te-ai PRINS?! Numai ortodocșii se închină ADEVĂRATULUI DUMNEZEU și n-au avut apucături inchizitorești precum catolicii, băieți buni ce au dat foc până și călugărilor din Muntele Athos și în general...tuturor care nu s-au închinat Papei de la Roma! Faptul că dai o conotație numai LUMEASCĂ chestiunii, mi-arată cât de ”SPIRITUAL” ești :) Visezi frunze de canabis, te duce gândul la sud-americani și crezi că ”toată lumea-i numai pt.ciolan”...NU AȘA CA TINE...CARE DAI din puțul gândirii tale, până te reverși aici, pe forum...ca un a toate-cunoscător, PRO-LGBT, PRO-MONARHIE ”CU APORT ENGLEZ” ȘI ALTE BĂLĂRII!
ACUM ÎNȚELEG...
10 Dec 2017

VOIAI SĂ FIE VORBA DESPRE SCOȚIENII ÎN PRIVINțA IQ-LUI....PROBABIL PENTRU CĂ POARTĂ FUSTIȚĂ, IAR PE DEDESUBT...NIMIC, așa cum îți plac ție băieții :)
LEVST.
10 Dec 2017

cred ca acum faci si tzancii sa rada, dupa "brilianta ta minte", catolicii nu sunt crestini, doar ortodocsii...Si asta ebuna, banuiesc ca esti si dacopat si -fiind noi printre cei mai destepti- Roma si macar o parte din restul lumii a izforat din spatiul nostru, etc., Apropos de violenta, violenta nu se numeste doar cea facuta cu bata de Buloka sau altele, dar si cu bata vorbei(mai ales de dupa gard!), violenta se numeste si in crearea conditiilor sociale "pentru popor", doar in favoartea celor din varf(recte religiile), insasi faptul ca unii indivizi(pe aici) spumega vomitand duzini de cuvinte voit-insultative, sustin ce spun eu...Altfel, vorbind la obiectul temei, lucrurile sunt clare, prin faptele la zi si inregistrate -istoric- chiar de religii si alte institutii potrivnice iudaismului...Este deja paradovedit ca orice marlan care nu are argumente rationale, porneste si continua cu invective, masura culturii si educatiei , pe care o poseda...
LEVST.
10 Dec 2017

Apropos de scotieni, nu stiam ca nu poarta nimic pe sub kilt(asa i se spune la "fustita"!), dar vorba cea ,"Cine stie, cunoaste"!!!
Bă LESVT!
10 Dec 2017

Vrei să spui că la vârsta ta, la ”cultura” ta NU ȘTIAI CĂ SCOȚIENII NU POARTĂ NIK SUB FUSTĂ? ÎN SCHIMB, ȘTIAI CUM SE NUMEȘTE FUSTA...T A R E !!!! Io zic că cine știe cum se numește fusta, știe și ce-i sub ea, dar face pe niznaiul! Să nu-mi zici că te-ai uitat AZI pe wikipedia, ca să afli :)))) Bă URANUS ești o planetă tambelă care se învârte de nebună-n jurul ei, doar, doar...s-o uita cineva la ”talentele” ei :)))) Și da bă, adevăratul creștinism a răsărit odată cu Iisus Hristos, prin ortodoxie....lăsând marea schismă de 1054 când catolicii s-au despărțit de ortodocși, iar dintre ei, au răsărit cultele protestante și neo-protestante + alte secte! Capisci? telectualule!
L
10 Dec 2017

"Diamantul ramanea de'a pururi diamant, chiar daca peste el se pravalesc munti de gunoaie"
LEVST.
10 Dec 2017

mai sus , LevSt.
LEVST.
11 Dec 2017

INTERVIU CU OLIVER JENS SCHMITT : „BOR nu a condamnat niciodată legionarismul“(revista 22) Interviu realizat de Sabina Fati 2017-12-05.(OLIVER JENS SCHMITT, profesor la Universitatea din Viena, autor al mai multor studii și cărți despre Balcani, a lansat de curând volumul Corneliu Zelea Codreanu. Ascensiunea și căderea „Căpitanului“ (Humanitas, București, 2017). Este prima biografie fundamentată ştiinţific a liderului Mişcării Legionare) O.J.S.-Ceea ce putem citi în fenomenul Maglavit este o criză economică adâncă, o lipsă completă de încredere în elitele politice și o sete de izbăvire imediată. Maglavitul exprimă această așteptare, o deznădejde foarte mare a societății și așteptarea unei soluții imediate care vine de sus... S.F.-Astăzi avem un fenomen oarecum similar cu Arsenie Boca, folosit în urmă cu ceva vreme de PSD, de pildă, în campania electorală. Nevoia de miracol persistă. Cum vă explicați? OJS-Acum câțiva ani, am citit o carte foarte frumoasă, minunată, a lui Mirel Bănică, Nevoia de miracol, un antropolog ..." Acesta e într-adevăr un punct esențial, deoarece Codreanu a fost - și astăzi se admite - un ucigaș, care a propagat și a legitimat violența...."_____ ------_____trebuie sa fie o carte destul de bine scrisa, informatiile au fost adunate -timp de 10 ani-din documentele timpului, din Romania...Iar autorul, pune raspicat punctul pe I, pentru ca totul orbiteaza in jurul starii economice a individului...
LEVST.
11 Dec 2017

iar ca sa ne referim la titlu, borul nu a condamnat niciodata legionarismul, pentru ca legionarismul avea si natura mistica, religioasa, ortodoxa...(Wikipedia:Legiunea Arhanghelul Mihail, numită și Mișcarea Legionară, a fost înființată în România interbelică, la 24 iunie 1927 de Corneliu Zelea Codreanu - în urma rupturii dintre acesta și mentorul și principalul său susținător, A.C. Cuza - ca o organizație paramilitară teroristă de orientare naționalistă-fascistă, creată după modelul organizațiilor naziste SA și SS[1], cu un caracter mistic-religios,...")
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray