2020-07-07 03:49

Decizie RADICALĂ. Putin le oprește rușilor conexiunea la INTERNET

 |  20:27
Decizie RADICALĂ. Putin le oprește rușilor conexiunea la INTERNET

Rusia se va deconecta de la rețeaua globală de Internet, în săptămânile care urmează, pentru o scurtă perioadă, măsura fiind parte din planurile Moscovei de a se pregăti pentru un eventual război cibernetic, potrivit digi24.ro.

Publicația notează că, potrivit experimentului, utilizatorii ruși vor rămâne pe plan intern, urmând ca accesul lor să nu mai fie redirecționat către serverele din străinătate, acolo unde ar putea fi interceptat.Totuși, cel puțin pentru moment, deconectarea țării de la rețeaua globală de Internet se va face doar sub formă de test. Decizia vine în contextul în care Kremlinul le-a cerut de ceva timp furnizorilor de internet locali să ia toate măsurile pentru a asigura independența spațiului rusesc pentru situaţia în care Occidentul ar decide să o pedepsească, deconectând-o de la reţeaua globală.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-11Parerea ta...

CE-O SĂ MĂ RÂD DE VOI!
11 Feb 2019

PE LA SFÂRȘIT! Oricum, prin filmulețele de pe net, nici tu nu prea mai ești uman, cine știe ce dracu ești! Fosta-ți nevastă zicea că nu știe cu cine stă de vorbă! Mă! Știi, pe lângă pecetea Antihristului, chiar dacă nu vă marchează pe toți, Pr.Ilarion Argatu spunea că, înainte de NENOROCIRILE care se vor abate pe Pământ din pricina păcatelor (a creștinilor în special...), TOȚI CEI CARE AȚI LUCRAT ÎMPOTRIVA LUI DUMNEZEU ȘI-A FRAȚILOR LUI MAI MICI (OAMENILOR)....LUI I-AȚI FĂCUT!!! Întreabă-ți popă ăla comunist de nu-i așa!
AşA CUM
11 Feb 2019

Mântuitorul a venit în trup, aşa va veni şi antihrist. El deja există, dar lucrează din umbră. La 30 de ani va ieşi la propovăduire. La 6 ani face minuni despre care se va scrie la vremea respectivă iar mai târziu la 13 ani, va face minuni atât de mari încât lumea îl va numi „copilul minune „. 15.- Părinte, este adevărat că numărul „ 666” se va pune pe buletine şi în cip-uri care apoi se vor introduce fiecărui individ sub piele? Aşa am citi undeva. Am mai citit că numărul acesta va fi introdus în codul fiecărui produs care se va vinde. Atunci cum o să ne păzim ca să nu fim pecetluiţi cu pecetea lui Antihrist? -Când va veni acel timp, timpul lui Antihrist, cei trei ani şi jumătate pe care-i va petrece pe pământ, timp în care toţi cei credincioşi lui Antihrist vor fi pecetluiţi, nu va fi după cum credem noi acum şi după cum scriu unii şi alţii prin cărţi sau ziare.
ÎN PRIMUL RâND,
11 Feb 2019

pecetea lui Antihrist nu va fi pusă de om ca o ştampilă sau după cum spun unii cu laser. Nu va fi pusă prin constrângere şi şantaj. Va fi pusă numai celor care acceptă s-o poarte şi celor ce nu acceptă li se va îngădui să n-o poarte în schimbul unei taxe. Nu va fi pusă sub formă de cip, sau altfel. Nimic din toate acestea nu vor fi. Acestea sunt premergătoare lui antihrist. Bineînţeles că se pregăteşte calea venirii lui Antihrist de supuşii şi slujitorii lui, aşa cum a fost pregătită şi calea venirii Mântuitorului de către profeţi şi de către Înaintemergătorul şi Botezătorul Ioan. Aceşti pregătitori sau „înaintemergătorii” venirii lui Antihrist vor pregăti omenirea folosindu-se de: viclenii, năluciri, înşelătorii, de care se scrie astăzi prin cărţi, apoi cu frica, cu înfricoşetoare şi diabolice metode de care nu ne putem închipui.
MAI îNTâI
11 Feb 2019

se vor împânzi şi vor lua amploare organizaţii şi curente satanice, de se va îngrozi lumea. Crima şi desfrâul va fi la drumul mare. Nici în munţi, nici în păduri nu vei găsi locul curat din cauza desfrâului şi a barbariilor care se vor face. Femeile vor umbla ziua în amiaza mare pe stradă goale. Şi în biserici vor intra despoiate şi neruşinate. Ce vezi că fac pe străzi haitele de câini umblând în călduri aşa vor face oamenii. Respectul şi mila faţă de om va dispărea. De Dumnezeu foarte puţini şi pentru puţin timp îşi vor aduce aminte. Cei ce vor vorbi de Dumnezeu, vor suferi de la cei necredincioşi: ocări, bătăi, prigoană, nedreptate, vor fi scoşi din serviciu, din case, alungaţi din comunitate ca pe un rău.
ACEşTIA VOR SUFERI
11 Feb 2019

atât de mult încât se vor duce la morminte şi vor striga: „ieşiţi voi din mormânt ca să intrăm noi, că nu mai putem suferi!” se vor duce la munţi şi vor implora ca muntele să-i acopere că nu mai pot răbda. Semnele apocaliptice trebuie să se împlinească. Cei mulţi vor fi fiii lui Antihrist şi cei foarte puţini vor rămâne fiii lui Dumnezeu. Atât fiii lui Antihrist cât şi fiii lui Dumnezeu vor fi însemnaţi cu o pecete pentru a se deosebi de la distanţă. Fiii lui Antihrist vor fi însemnaţi cu semnul lui satana „666”- număr omenesc (Apoc.13,18),iar fiii lui Dumnezeu vor fi însemnaţi cu Semnul lui Dumnezeu „†”: „Nu vătămaţi pământul, nici marea, nici copacii, până ce vom pecetlui, pe frunţile lor, pe robii Dumnezeului nostru” (Apoc.7,3). Când vor fi pecetluiţi, se va întâmpla în felul următor: cei ce au lucrat cu mintea, cu intelectul, cu propaganda, cu gura, împotriva lui Dumnezeu le va apărea pe frunte pecetea lui antihrist „666”;
CEI CE AU LUCRAT
11 Feb 2019

cu braţele şi au alergat cu picioarele împotriva lui Dumnezeu le va apărea şi pe mâini pecetea lui antihrist „666”. Deci, nimeni nu le pune nici o ştampilă sau, să le facă cu laser, ci va apărea pur si simplu pe mâini şi pe frunte. Unii se vor îngrozi, când semnul de pe mâini şi frunte le va confirma că sunt însemnaţi ca fii a lui Antihrist şi vor încerca să scape de acest semn făcând operaţie, extrăgând bucata de piele cu pecetea, dar vor vedea că pecetea este imprimată şi pe os, iar prin pielea nouă cu care vor acoperi pecetea de pe os va pătrunde din nou pecetea şi nu vor putea să scape de ea. Aceştia se vor îngrozi şi mai tare încât vor căuta să-şi pună capăt zilelor şi nu vor putea. Dumnezeu va lua moartea de pe pământ în aceste clipe grozave. Se vor arunca în lama cuţitul şi vor vedea că lama cuţitului se îndoaie, funia se va rupe, glonţul va fi ca de mămăligă, piatra şi fundul prăpastiilor ca de ceară moale, muşcătura fiarelor şi a târâtoarelor din adâncuri va fi usturătoare ca de moarte şi nu vor putea scăpa de chinul ce va fi. Acesta va fi un „vai”.
INTERZICEREA NET-LUI
11 Feb 2019

ȘI ĂSTA E UN SEMN CĂ VĂ PREGĂTIȚI DE CE E MAI RĂU! Oamenii nu trebuie să/să-și mai comunice online, să se sprijine unii pe alții, să se avertizeze....NEBUNULE, știi tu ceva ce nu știm și noi? De pildă, ȘTIM...mulțumesc lui ORTODOX INFO pentru asta....că, cu cel puțin 3 săptămâni înainte de 9 aprilie și-ar face apariția Antihristul....D-AIA A LUAT-O RAZNA CLIMA, NATURA! S-A RIDICA URÂCIIUNEA PUSTIIRI!
RABINUL CHAIM
11 Feb 2019

Kanievsky: MESIA va veni pana la viitoarele alegeri din Israel Rabin: Mesia a pornit duminică, va apărea de Purim și va ajunge la alegerile israeliene – 9 APRILIE De Adam Eliyahu Berkowitz 22 ianuarie 2019 ”Într-adevăr, Domnul nu face nimic fără să fi descoperit taina Sa slujitorilor Lui, proorocii!” Amos 3:7 (Biblia israeliană) / (Biblia ortodoxă) Rabinul Chaim Kanievsky, unul dintre cei mai proeminenți rabini ai acestei generații, a făcut o declarație șocantă, susținând că Mesia va veni înaintea alegerilor viitoare din Israel. Mai mulți rabini au remarcat că ”e scris pe perete” (n.t. sensul este ca au remarcat avertismentele) și semnele că procesul care conduce până la Mesia a început deja … pentru cei care au ochii să le vadă.
RABINUL YEKUTIEL FISH,
11 Feb 2019

expert în Kabbalah (misticismul evreiesc), a oferit o lecție în această săptămână, în care a discutat despre iminența [venirii] lui Mesia. Rabinul Fish l-a citat pe rabinul Chaim Kanievsky, unul dintre cei mai proeminenți rabini Haredi (ultra-ortodocși) din această generație, care a început să prezică venirea lui Mesia cu doar câțiva ani în urmă. ”Este scris că în zilele care ne conduc la Mesia, tzaddikim (oamenii drepți) vor începe să-i anunțe sosirea, dar unii oameni, cei care nu s-au pregătit pentru sosirea Lui, vor râde de cei neprihăniți și de cei învățați” a spus rabinul Fish, avertizând că este interzis a-i batjocori pe cei neprihăniți. Fish a subliniat că rabinul Kanievsky a fost deosebit de potrivit pentru a prezice sosirea lui Mesia. Nu numai că rabinul Kanievsky este unul dintre cei mai învățați și drepți evrei în viață azi, dar există și o altă indicație a legăturii sale cu Moshiach (Mesia). Numele complet al rabinului Kanievsky este Shmaryahu Yosef Chaim ben (fiul lui) Miriam. Rabinul Fish a observat că primele litere ale fiecărui nume evreu al rabinului Kanievsky pot fi rearanjate pentru a scrie ”Moshiach”.
RABINUL FISH
11 Feb 2019

a relatat o întâmplare, care se spune chiar acum în cercurile Haredi din Israel. Un tânăr cărturar al Torah, din afara Israelului, a fost găzduit pentru Sabat în urmă cu câteva săptămâni, în casa unui adept al rabinului Kanievsky. Tânărul l-a vizitat pe Kanievsky în timpul Sabatului. El l-a întrebat pe rabin dacă să aplice pentru cetățenia israeliană, pentru a vota cu partidul Haredi în alegerile israeliene care au loc pe 9 aprilie. ”Nu este nevoie”, răspunse rabinul Kanievsky. ”Mesia va fi deja aici înainte de alegeri”. Tânărul nu a fost sigur că l-a auzit corect pe rabin, așa că, după ce a plecat din casă, l-a întrebat pe nepotul lui Kanievsky, la rândul său un rabin venerat, pentru a-i confirma răspunsul. Nepotul a intrat în camera rabinului și l-a întrebat din nou: ”Ar trebui ca tânărul să depună [actele] pentru cetățenie înainte de alegeri?” Rabinul Kanievsky a răspuns: ”I-am spus deja că nu este nevoie. Mesia va fi aici înainte de alegeri.” Rabinul Fish a subliniat nevoia ca rabinul Kanievsky să facă asemenea declarații. ”Oamenii trebuie să acționeze în mod practic pentru a se pregăti pentru Mesia, nu doar să vorbească despre aceasta”, a declarat rabinul Fish pentru Breaking Israel News.
“RABINUL KANIEVSKY
11 Feb 2019

îi cheamă pe toți evreii religioși și pe toți evreii în general, să vină împreună, să arate unitate, nu doar pentru alegerile israeliene sau pentru interesele naționale. Scopul nostru final ca națiune este să-l aducem pe Mesia și trebuie să fim uniți, să ne iubim real unii pe alții, pentru a face acest lucru.” Rabinul Pinchas Winston, expert în sursele evreiești referitoare la Mesia, evită în mod normal prezicerile bazate pe o dată exactă a sosirii lui Mesia, dar constată că o asemenea afirmație, făcută de un cărturar și de un drept evreu de talia lui Rabin Kanievsky, trebuie să fie asociată într-o manieră diferită. ”Trebuie să știți că evreii, care trăiesc conștientizându-l pe Mesia, iau aceste predicții în serios”, a declarat rabinul Winston pentru Breaking Israel News. ”Oamenii care nu au fost instruiți în mod corespunzător pentru a vedea acest lucru, nu îl pot vedea. Ei nu îl vor vedea nici atunci când se întâmplă în fața ochilor noștri.” Winston a remarcat că paradigma pentru această capacitate, de a vedea Răscumpărarea, a fost implicit în povestea Exodului din Egipt. ”Moise a umblat vreme de 79 de ani și când s-a arătat, atât de mulți oameni, evrei și egipteni, au fost surprinși.” Winston a remarcat faptul că mulți oameni nu pot vedea începuturile lui Mesia, în timp ce se petrec, deoarece ei au fost învățați că Răscumpărarea nu s-a întâmplat niciodată. ”[Înființarea] Statul[lui] modern Israel este a doua oară când evreii s-au întors în Israel”, a remarcat rabinul Winston. ~Au existat deja două temple evreiești în Ierusalim. Oamenii, care nu sunt educați ori nu trăiesc în contextul lui Mesia, nu au legătură cu acest lucru, astfel încât nu-l pot vedea ca o posibilitate chiar și în timp ce se întâmplă.” Rabinul Winston a aplicat acest concept istoriei moderne.
”DUMNEZEU POATE
11 Feb 2019

să vă vorbească direct, spunându-vă că Mesia este chiar în fața voastră, dar dacă refuzați să auziți, nu-l veți auzi”, a explicat Winston. Rabinul Fish a fost de acord, subliniind că predicțiile profetice s-ar putea materializa în timp ce vor trece neobservate. Cu 8 zile în urmă, rabinul Fish a prezis că eclipsa de lună sângerie, care a avut loc duminică deasupra continentului american, ar fi un semn important, cu atât mai mult cu cât a coincis cu sărbătoarea evreiască Tu B’Shevat. De fapt, un bombardament fără precedent pe timpul zilei de duminică, de către forțele aeriene israeliene împotriva țintelor militare iraniene din sudul Siriei, a dus la intensificarea conflictului. Un general iranian a declarat că forțele sale sunt pregătite ”să distrugă Israelul”, iar ministrul israelian de informații a menționat situația ca o ”confruntare deschisă” cu Iranul.
”ESTE ADEVăRAT
11 Feb 2019

că rabinul Kanievsky a spus de câțiva ani că Moshiach este iminent, dar acesta de fapt nu este foarte mult timp, când vorbim despre Mesia”, a spus rabinul Fish. ”De fiecare dată, rabinul Kanievsky vorbește în termeni diferiți, descriind un alt aspect al procesului”, a adăugat el. ”Mesia este deja activ în lume, dar nu toată lumea este dispusă să vadă acest lucru”, a spus Fish. „Unii oameni nu doresc să vadă acest lucru, indiferent de ce dovadă este prezentată. Dacă conflictul cu Siria se va dezvolta, va deveni clar că procesul lui Mesia a început de Tu B’Shevat”. Rabinul Fish a subliniat că viitoarele alegeri israeliene sunt rezultatul unei diviziuni politice, care se poate dovedi a fi ireconciliabilă. ”Acesta ar putea fi sfârșitul guvernului israelian, așa cum îl știm”, a spus Fish. ”Conflictul este asupra legii despre proiect. Curtea Supremă le-a dat trei luni pentru a rezolva acest lucru. După aceea, nimeni nu știe ce se va întâmpla.” ”Singura soluție este unitatea”, a susținut el. ”Nu apariția unității în scopuri politice, ci o unitate sinceră și profundă a poporului evreu. Ultima dată când am stat împreună ca națiune a fost în zilele Templului.
”ÎNTÂMPLĂTOR”,
12 Feb 2019

Vedeți că în Levitic 23, specifică anul 5779....numerotarea anilor evreilor se face de la Moise, nu de la Adam, cum e la creștini. Fiți atenți AICI: în anul 1992, se împlineau 7500 de ani de la Adam. De-atunci, au trecut 29 de ani, corect? Buuun....ce mi-a atras atenția, a fost Viziunea Sf.Calinic de la Cernica, care spunea/arăta despre APROPIEREA asta a CERULUI spre PĂMÂNT când nu a mai vrut să construiască Biserica de pe insulă crezând că a venit sfârșitul vremurilor DAR...noaptea, în vedenie i s-au arătat Sf.Gheorghe și Sf.Nicolae care i-au spus că poate construi Biserica pentru că încă nu e sfârșitul vremurilor, arătându-i un înscris pe Cerul apropiat de pământ: Sfârșitul = 7500 de la Adam, încă puțină vreme, ceea ce înseamnă că Apocalipsa este începută odată cu anul 7500 de la Adam care corespunde anului 1992 ”când toate luminile (credinței) se vor stinge”...deci, viziunea cu Dumnezeu-Tatăl care răsfoia Cartea Veacurilor ajungând la anul 7500, S-a încruntat și a oftat scârbit de tot ce-a văzut făcând oamenii vremurilor noastre și a spus că-l va curma la jumate, din pricina putorii faptelor, spurcăciunilor care se petrec pe pământ...așa că, NU trec 50 de ani după 1992!
PĂRINTELE ELPIDIOS:
12 Feb 2019

ÎN ACEASTĂ MIZERIE PATRU STATE MARI VOR CREA PANICĂ SI UN RĂZBOI GENERALIZAT SE APROPIE. ȘI ACESTE PATRU STATE SUNT… Într-adevăr viziunile parintelui Elpidios pentru venirea lui Antihrist ne dau fiori. Evoluțiile dramatice din Egipt, invazia iminentă a Siriei, și disputele dintre Israel și Iran vor sta în etapa de pregătire pentru apariția profetului fals va aduce la o presupusa pace in lume … . Mai jos este extras relevant dintr-un discurs recent al Parintelui Elpidios la 6 august 2013 (un exemplu de inainte vedere cu privire la intenția de invazia americana din Siria), care literalmente spune totul: „ÎN ACEASTĂ MIZERIE PATRU STATE MARI VOR CREA PANICĂ ȘI UN RĂZBOI GNEERALIZAT SE APROPIE. ȘI ACESTE PATRU STATE SUNT: ISRAEL, IRAN, EGIP ȘI SIRIA. Aceste patru, state vor crea noi date pentru aspectul final al venirii lui Antihrist. ANTIHRISTUL PRIN PROPRII SĂI LIDERI VA CREA DOUĂ NOI STATE, CARE VOR FI CONDUSE DE LIDERI ÎNCĂPĂȚÂNAȚI ȘI PUTERNICI, CARE SE VOR CIOCNI. Cele două state se vor ciocni si va începe să degenereze în război care se va extinde astfel încât să atingă si pe cei neimplicati.
ATUNCI SE VA VEDEA
12 Feb 2019

ca din conflictul celor 2 state vor fi nevoiți să înceapă să se vorbească despre pace. DE NICĂIERI, DE LA EST VA VENI, VEȚI VEDEA O PERSOANĂ ATÂT DE PUTERNICĂ, ATÂT DE INTELIGENTĂ, ATÂT DE DIABOLIC DE ÎNȚELEAPTĂ, ATÂT DE FERMECĂTOARE, AVÂND POSIBILITĂȚI FINANCIARE, UN FOARTE BUN NEGOCIATOR. Și această persoană prin negociere va fi capabila in a echilibra reacțiile statelor și acesta va duce la prima pace. CÂND VA VENI ACEASTĂ PRIMĂ PACE ÎN ACEST CONFLICT, PATRU STATE VOR JUCA UN ROL IMPORTANT PENTRU VENIREA LUI ANTIHRIST = SIRIA, ISRAEL, EGIPT ȘI IRAN. De acolo se va raspandi in reacție și in celelalte state și de nicaieri va veni Antihristul, care va fi tot ceea ce am spus, absolut fermecător, cu umor, cu aparenta bunăvoință iar apoi va fi capabil de a opri războiul. Va fi primit ca un prinț al păcii, mass-media și toți liderii de atunci accepta acest lucru ca o personalitate de top. Il vor chema în toate statele pentru a tine discursuri, să-l întâlnească și sa i se supuna va fi promova încet, încet ca lider mondial.
PăRINTELE GREC ELPIDIE,
12 Feb 2019

un om care susține că a vorbit cu Dumnezeu, are o teorie a conspirației incredibilă cu privire la al Treilea Război Mondial. Părintele Elpidie este de părere că al Treilea Război Mondial nu va semăna cu celelalte două. Războiul nu va fi între popoare, ci împotriva lui Iisus Hristos. Ceea ce vrea să spună părintele este că al Treilea Război Mondial va fi defapt Apocalipsa, a doua venire a Mântuitorului, scrie razbointrucuvant.ro. “Acest razboi care a inceput la nivel mondial nu este un razboi intre state, nu este un razboi ca altele, ci este un razboi pe care l-a pregatit Antihristul pentru a se gasi intr-o confruntare directa cu Fiul meu”, asa ne graieste Sfanta Nascatoare de Dumnezeu. Tot acest sistem care se construieste la nivel mondial este ceva ce a fost creat de diavol cu multa maiestrie, veti vedea in curand, pentru a se razboi cu Iisus si ca sa ne castige inimile Preotul mai spune că Lucifer vrea să creeze un Guvern Mondial și o singură religie.
PRIN ACEASTA ORDINE MONDIALA
12 Feb 2019

Lucifer doreste sa faca un Guvern mondial si o religie mondiala, unind toate religiile intr-una. Vrea sa faca cea mai rea cu putinta forma de religie. Va lua chipul unei biserici care chipurile Il iubeste pe Mesia si, in numele iubirii, va uni toate bisericile, si pe cele pagane si pe cele pseudo-crestine si pe cei care nu cred in Dumnezeu. Cand veti vedea aceste lucruri sa fie spuse din gura unor oameni chipurile duhovnicesti, patriarhi, preoti sa stiti ca venirea lui Lucifer este aproape si mai ales este aproape ultima confruntare dintre diavol si Hristos. Cand veti vedea acestea, sa stiti ca au inceput a doua oara prigoana, patimile Domnului nostru. Pentru ca sa inceapa aceasta prigoana diavolul a pregatit terenul inrobind constiintele, natiunile, conducatorii statelor lumii, sa inrobeasca insasi supravietuirea oamenilor, care va fi in mainile lui. Cand un om nu are ce manca, ar face orice ca sa aiba putina mancare. Ceea ce nu au inteles conducatorii nostri este ca acest razboi nu este in primul rand impotriva oamenilor si a statelor, este in principal impotriva lui Hristos. Veti vedea in curand ca vor vrea sa faca cat mai multe moschei si vor incerca sa stearga semnul crucii chiar si de pe steagul nostru. Tot ce va aminti de numele lui Hristos si de dragostea Lui va fi distrus si sa stiti ca atunci va incepe marea prigoana.
VETI VEDEA
12 Feb 2019

cum musulmanii, ateii, budistii vor fi lasati sa faca ce vor dori. Ce fac musulmanii? Ce religie spune sa omori oameni? Oare Dumnezeu cel milostiv vrea asa ceva? Vor fi lasati sa ne distruga bisericile, sa violeze femei crestine, vor distruge satele crestine. Veti vedea in curand ca se vor intampla acestea. Europa va fi distrusă Elpidie are o previziune sumbră și pentru Europa. Acesta spune că Europa va fi distrusă, iar statele membre vor intra în conflict din cauza unei crize masive în zona euro. Copii, vine o asemenea distrugere economica in zona euro, incat Uniunea Economica isi traieste ultimele zile…; nici nu trebuie sa fii profet ca sa intelegi asta. Si totusi, va spun ca este si o profetie: Europa va fi distrusa. Planul conducatorilor luciferici a fost urmatorul: mai intai sa stranga toate statele intr-unul singur, apoi sa le dea bani ca sa faca o multime de lucruri, sa construiasca case, sa cumpere masini, de toate. Apoi, cand toti au fost indatorati, au declansat o asa zisa criza economica si au inceput sa ceara banii inapoi. Oamenii au inteles atunci ca nu au de unde sa plateasca, tot asa s-a intamplat si la nivelul statelor: nu au de unde sa plateasca. Cine are atate miliarde ca sa poata sa imprumute Italia, Franta, Spania, Portugalia, Grecia, Cipru pana si Germania, veti vedea in curand cum se va intoarce ca un bumerang aceasta criza si impotriva Germaniei, …cine are atatea miliarde ca sa imprumute statele lumii si acum le cere inapoi? Adica azi toate statele sunt indatorate la cineva. Acest cineva cine este? Cu multa indemanare ascund acest adevar. De ce?
APROPOS DE CALENDARUL LOR,
13 Feb 2019

Evreiesc: anul evreiesc curent, 5779. ” Rabinul a observat de asemenea ca în tabel era inclus cuvântul “מפורים”(de la Purim). Sărbătoarea Purim va cădea anul acesta pe 21 martie, cu trei săptămâni și jumătate înainte de alegerile israeliene.” (În seara zilei de 09 septembrie 2018 începe Anul Nou Evreiesc 5778/5779, care se sărbătorește timp de două zile (10 -11 septembrie 2018) începâd din seara de 9 septembrie. ); deci, conform profeției, își va face apariția falsul Mesia (Antihristul) în anul ăsta de grație…2019. Interesant cum Pr.Elpidie spune că ”pacificatorul” va veni din Est…oare, nu degeaba au făcut filmul în care Nicholas Charpatia (din munții Carpați) va fi Antihristul? Sau…mai CREDIBIL sună profeția Sf.Serafim din Sarov care spune că Antihristul (din Neamul lui Dan…șarpe pe potecă…) născut dintr-o desfrânată S-A NĂSCUT DE FAPT ÎN RUSIA.
DESPRE
13 Feb 2019

venirea lui Antihrist: ”Jumatate din iad e deja pe pamant, Antihrist este la usa si, daca inca nu bate in ea, e gata-gata s-o darame. Voi veti fi martorii imparatiei lui. Vor fi prigoniri peste tot. Ca sa va mantuiti, grabiti-va de faceti pomana [milostenie – n.n.] si daruiti iubire frateasca.” ”Venirea lui Antihrist s-a pregustat cumva, caci au fost deja doua razboaie, dar semne in cer inca nu s-au aratat si nu s-a ajuns inca la deplina lepa¬dare de credinta.”
”ÎN VREMURILE
13 Feb 2019

LUI ANTIHRIST, CEA MAI PUTERNICĂ ISPITĂ VA FI SĂ SE AȘTEPTE MÂNTUIREA DE LA COSMOS, ADUSĂ DE UMANOIZI, DE EXTRATEREȘTRII, CARE DE FAPT SUNT DEMONI. Rar sa priviti la cer, caci semnele pot fi inselatoare, si atunci poti sa te pierzi.” ”In timpul lui Antihrist, unii vor talcui Scrip¬turile dupa capul lor, nenorocitii! Apoi, uceni¬cii lui Antihrist vor lua si ei parte la slujbe, vor face semnul crucii si vor propovadui Evanghe¬lia. Adevaratii crestini insa se vor cunoaste dupa faptele lor cele bune.”
”ŢINETI MINTE
13 Feb 2019

ca Hristos este Unul si singur, si nu va fi niciodata un alt hristos” ” ”Satana a pus 666 de curse. PECETEA NU VA FI NEVĂZUTĂ, CI SE VA VEDEA PE FRUNTE ȘI PE BRAȚE. Daca pecetea se va pune cu forta, in ochii lui Dumnezeu va fi ca necinstirea unei fecioare.[3] Cea mai grea incercare a crestinilor va fi sa vada ca parintii lor primesc sa fie pecetluiti. Pecetea va fi fara efect daca va fi pusa contra vointei omului. Dar inchipuiti-va cursa intinsa de Antihrist pen¬tru o mama ramasa singura cu cinci copii! Cum sa-i hraneasca altfel decat primind pecetea?” ”PECETEA VA FI PUSĂ PE DEGETUL ARĂTĂTOR, IAR NU PE PALMĂ, CU AJUTORUL UNUI CALCULATOR. (vezi amprentele digitale pentru cei care-și iau carte de identitate și pașapoarte biometrice). Intai, pece¬tea va fi oferita voluntarilor. Dar, cand Antihrist va urca pe tron, toata lumea va fi silita sa pri¬measca pecetea. Neascultarea va fi infatisata ca tradare.Oamenii se vor ascunde in paduri. Vor trebui sa se ingrijeasca si sa umble in grupuri de zece sau cincisprezece oameni, caci demonii vor putea sa-i prabuseasca in prapastii pe cei singu¬ratici. Crestinii vor fi paziti de Sfantul Duh. Ori¬ce s-ar intampla, sa nu va pierdeti niciodata nadejdea! Ajutati-va unul pe altul. Dumnezeu va va lumina si veti sti ce sa faceti. Cel care va rabda pana la sfarsit se va mantui (cf. Matei 24,13).”
”DACA
13 Feb 2019

[in vremea aceea de foamete] veti fura, ca sa aveti ce manca, calcati una dintre porunci¬le lui Dumnezeu si urmati lui Antihrist. Crestinii trebuie sa-si puna toata nadejdea in Dumnezeu.” ”Adevaratul crestin nu va simti nici foame, nici sete. In vremea nenorocirii, crestinii nu vor pie¬ri. Domnul va face minuni pentru ei. O frunza le va fi de ajuns pentru o luna. De vor face semnul crucii pe o bucata de pamant, aceasta se va pre¬face in paine.” ”CREDINȚA ADEVĂRATĂ ÎȘI VA AFLA SĂLAȘ ÎN INIMĂ, NU ÎN MINTE! ANTIHRISTUL VA FI DAT PE FAȚĂ DE CREȘTINII CARE ÎȘI AU CREDINȚA ÎN INIMĂ, ÎN VREME CE ACEIA CARE ÎȘI AU CREDINȚA ÎN CAP, ÎL VOR URMA.”
”SA NU VA PIERDETI
13 Feb 2019

niciodata nadejdea in Dum¬nezeu si veti fi feriti de foame, de sete si de nenorociri.” Pe când era tânăr, părintele Gavriil tot căuta să calculeze numele lui Antihrist.7 În vremea rugăciunii, i-a apărut un înger care i-a zis: „Numele lui le este ascuns oamenilor, dar lupta dintre Prorocii Enoh și Ilie și Antihrist se va vedea la televizor.”
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz