2019-10-20 14:20

DEMISIE la Casa Albă: Donald Trump rămâne tot mai SINGUR

 |  17:39
DEMISIE la Casa Albă: Donald Trump rămâne tot mai SINGUR

John Kelly se pregăteşte să demisioneze din fruntea Cancelariei preşedintelui Donald Trump în următoarele zile, anunţă două surse apropiate situaţiei de la Casa Albă pentru CNN.

La 17 luni după numirea acestuia, John Kelly şi Donald Trump au ajuns la un blocaj în relaţia lor, iar nicio parte nu vede rostul continuării acestuia. Deşi Trump i-a cerut lui Kelly să mai rămână 2 ani în fruntea Cancelariei Prezidenţiale, cei doi nu îşi mai vorbesc de câteva zile, conform surselor menţionate.

Donald Trump lucrează intens pentru a găsi un înlocuitor, deşi sursele CNN implicte în acest proces susţin că nicio decizie nu a fost luată. Printre posibilii înlocuitori se numără Nick Ayers, şeful cabinetului vicepreşedintelui Mike Pence.

Această viitoare demisie încheie un mandat tumultuos pentru John Kelly, care a fost adusă pentru a pune ordine în Casa Albă, dar perioadă care a fost marcată de conflicte interne şi controversele care au marcat preşedinţia lui Trump încă de la început. Numeroase din aceste scandaluri au fost pornite chiar de către John Kelly.

CNN a scris din luna noiembrie că Donald Trump pregăteşte o remaniere a administraţiei sale care să coincidă cu jumătatea mandatului său.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray