2020-01-29 04:16

Deputat britanic, despre români: Nu sunt în stare să utilizeze telefoane mobile, dar sunt buni la culesul căpşunilor

 |  09:10
Deputat britanic, despre români: Nu sunt în stare să utilizeze telefoane mobile, dar sunt buni la culesul căpşunilor

Deputatul conservator eurosceptic britanic, Owen Paterson a declarat că imigranţii români "poate nu sunt în stare să utilizeze telefoane mobile, dar sunt buni la culesul căpşunilor".

Făcând referire la efectele Brexit, Owen Paterson a evocat situaţii din perioada în care a fost secretar de stat pentru Mediu, Alimentaţie şi Afaceri Rurale, din 2012 până în 2014.

"Cei mai supăraţi oameni pe care i-am întâlnit la Defra (n.red. -Departamentul pentru Mediu, Alimentaţie şi Afaceri Rurale) erau cultivatori de fructe şi legume afectaţi de neaplicarea Sistemului pentru sezonieri în agricultură care le permitea bulgarilor şi românilor să beneficieze de cazare şi mâncare pentru o perioadă limitată, în timpul sezonului, după care să revină în ţările lor. Este vorba de o activitate lucrativă calificată: te trezeşti, culegi căpşuni, nu ai voie să îi striveşti. Poate că (românii şi bulgarii - n.red.) nu sunt în stare să utilizeze telefoane mobile, dar sunt buni la culesul căpşunilor; britanicii noştri nu ar face-o", a precizat deputatul britanic, potrivit site-ului BuzzFeed.com, citat de Mediafax. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine