2020-07-04 15:34

Deputații și miniștrii BULGARI își cedează salariile

 |  22:04
Deputații și miniștrii BULGARI își cedează salariile

Deputații și miniștrii din Bulgaria își vor dona salariile în beneficiul sistemului de sănătate publică în condițiile în care măsurile restrictive de combatere a Covid19 se prelungesc.

Așa a decis parlamentul Bulgariei la începutul acestei săptămâni, potrivit Le Figaro. Măsurile de restricție au fost prelungite până la 13 mai iar parlamentarii au dat dovadă de o ”înaltă umanitate”susținând această propunere a partidului conservator de guvernământ Gerb, de a renunța la salariile lor începând cu data de 1 aprilie.

Măsura este valabilă pentru parlamentari, miniștri și membrii cabinetelor lor, dar și pentru șefii agențiilor guvernamentale. Se estimează că donațiile deputaților se vor ridica la 1,44 milioane de leva, adică cca 740 000 de euro.

Cu 549 de cazuri confirmate și 22 de morți până marți seara, Bulgaria este relativ puțin afectată de pandemie, dar a impus restricții și măsuri de combatere începând cu data de 13 martie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-09Parerea ta...

UN CETATEAN
09 Apr 2020

Bulgaria va fi mai putin afectata. Au un mediu mai putin poluat si mananca mai sanatos, un grad de morbiditate mai redus.
CAPUSE
10 Apr 2020

300 parlamentati . Taierea pensiilor speciale . Jumatate din primarii si ministere dati afara
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz