2020-07-04 15:33

Descoperire: Doar un singur anticorp poate învălui virusul și îl ELIMINĂ din organism?

 |  00:17
Descoperire: Doar un singur anticorp poate învălui virusul și îl ELIMINĂ din organism?

Experți americani au explicat că au descoperit un anticorp care învăluie virusul și îl elimină din organism, în decurs de patru zile. ”Subliniem că nu este vorba despre un medicament. Avem însă o soluție care sigur funcționează”, a insistat doctorul Henry Ji, fondatorul Sorrento Therapeutics.

Oamenii de știință americani ai companiei farmaceutice Sorrento Therapeutics au descoperit acest  anticorp care, conform declarațiilor lor, poate bloca total noul coronavirus, potrivit postului de televiziune Fox News.

Potrivit sursei citate, specialiștii au analizat miliarde de anticorpi, dintre care au identificat câteva sute capabili să influențeze noul virus. Apoi au selectat câtva zeci de anticorpi, studiile ulterioare arătând însă că doar unul dintre ei - STI-1499 - are forța necesară pentru a proteja în totalitate celulele omului de infecția cu SARS-CoV-2.

Compania nu a primit aprobarea

Având în vedere că testele se desfășoară numai în condiții de laborator, compania nu a primit aprobarea pentru lansara preparatului. Doctorul Ji a apreciat că, grație acestui medicament, regimul de carantină va putea fi suspendat în toate țările. ”Dacă avem în organism un anticorp de neutralizare, nu mai este nevoie de distanța socială”, a explicat omul de știință.

Deși în momentul de față aproape că lumea este tentată să nu mai creadă nimic, având în vedere valul de informații cu privire la descoperiri încă în faza de laborator cu privirea la eradicarea virusului, e bine că există speranța.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz