2020-01-26 02:30

DETALII ÎNFIORĂTOARE despre cazul camilionului cu 39 de cadavre din UK: ”Mor: "Nu pot respira!"

 |  10:14
DETALII ÎNFIORĂTOARE despre cazul camilionului cu 39 de cadavre din UK: ”Mor: "Nu pot respira!"

Postul BBC a fost contactat de familii vietnameze, îngrijorate că printre cele 39 de victime, gasite fara viata in camionul descoperit in Essex, s-ar putea afla şi rudele lor. O tînără, despre care se presupune că s-ar fi aflat în camion a scris familiei că nu mai poate respria şi că moare.

Un bărbat a fost reţinut vineri la Aeroportul Stansted fiind suspectat de omor prin imprudenţă şi de trafic de persoane.

De asemenea, două persoane din Warrington au fost reţinute sub aceleaşi acuzaţii, în timp ce şoferul camionului a fost arestat încă de meircuri sub suspiciunea de crimă.

Simultan, continuă eforturile pentru identificarea victimelor.

Ofiţeri de poliţie au putut fi văzuţi la adresa cuplului arestat în Warrington, un bărbat şi o femeie, ambii în vârstă de 38 de ani. Bărbatul arestat la aeroport are 48 de ani şi este din Irlanda de Nord.

Şoferul camionului are 25 de ani.

Corpurile a opt femei şi a 31 de bărbaţi au fost găsite într-un camion frigorific într-un parc industrial din Grays, maşina venind din Zeebrugge, Belgia, miercuri.

Se crede că unii dintre cei găsiţi în vehicul proveneau din Vietnam, deşi iniţial Poliţia din Essex afirmase că este vorba despre cetăţeni chinezi.

Familii îngrijorate că rudele lor se aflau în camion au contactat redacţia BBC.

VietHome, o organizaţie care reprezintă comunitatea vietnameză din Marea Britanie a anunţat că a primit fotografiile a 20 de persoane date dispărute, de când camionul a fost descoperit.

Grupul a anunţat că a primit miercuri informaţii despre persoane dispărute, acestea având vârste între 15 şi 45 de ani.

BBC a stat de vorbă cu fratele lui Pham Thi Tra My, 26 de ani, despre care nu se mai ştie nimic de marţi, de când a transmis un SMS în care spunea că nu mai poate respira.

Ultimul mesaj primit de la Tra My a fost marţi, la ora 22:30 BST, cu două ore înainte de sosirea camionului în terminalul Purfleet, din Zeebrugge, Belgia.

”Îmi pare rău, mama şi tata, călătoria mea a eşuat” şi ”Mor. Nu pot respira, Vă iubesc foarte mult, mama şi tata. Imi pare rău, mama„”, sunt mesajele pe care tânăra le-a transmis familiei, citeaza NEWS.ro.

Şi rudele lui Nguyen Dinh Luong, 20 de ani, au spus că se tem că s-ar afla printre victimele din camion.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-26

Mai multe imagini:
DETALII ÎNFIORĂTOARE despre cazul camilionului cu 39 de cadavre din UK: ”Mor: 'Nu pot respira!'
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine