2020-04-07 01:17

DEZASTRU în Australia. O treime din Insula Cangurilor e făcută SCRUM

 |  20:47
DEZASTRU în Australia. O treime din Insula Cangurilor e făcută SCRUM

Dezastrul ecologic provocat de incendiile de pădure de pe Insula Cangurilor din Australia a fost surprins de un satelit NASA. Pe Insula Cangurilor trăiesc numeroase specii protejate sau care sunt pe cale de dispariție. O treime din această insulă este transformată în scrum, informează CNN.

Un satelit NASA a surprins dimensiunile dezastrului ecologic din Insula Cangurilor. Conform NASA, o suprafață de peste 155 de mii de hectare, adică o treime din insulă, a ars.

Insula Cangurilor este locul unde trăiesc câteva specii de animale extrem de rare, aflate pe cale de dispariție: lupul marsupial (care trăiește exclusiv pe această insulă) și ursul koala sunt doar două exemple. Pe Insula Cangurilor trăiesc și mai multe specii protejate de păsări. Conform estimărilor NASA, circa 25.000 de urși koala au murit deja în urma incendiilor, ceea ce ar însemna jumătate din întreaga populație de marsupiale de pe insulă.

În Australia, bilanţul incendiilor a ajuns la 25 de morţi, 8 milioane de hectare şi 2.000 de case distruse. Fumul incendiilor din Australia a traversat Pacificul și a ajuns în Chile și Argentina, au confirmat serviciile meteorologice din America de Sud.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine