2019-10-21 15:36

DEZASTRU în Taiwan: CUTREMUR de 6,4 grade, un hotel s-a PRĂBUȘIT

 |  21:08
DEZASTRU în Taiwan: CUTREMUR de 6,4 grade, un hotel s-a PRĂBUȘIT

Un cutremur cu magnitudinea de 6,4 s-a produs, marți, în Taiwan. Epicentrul seismului puternic a fost înregistrat în estul orașului Hualien, scrie presa locală, citată de BBC. Potrivit RT, un hotel din Hualien s-a prăbușit din cauza cutremurului și mai multe clădiri au fost afectate.

Din primele informații, circa 30 de persoane sunt blocate sub dărâmături, după ce hotelul în care se aflau s-a prăbușit.

„Știm că înăuntru sunt persoane captive. Se puteau vedea luminile la ferestre înainte de producerea cutremurului. Oamenii aprindeau lantera telefonului, pe sub dărâmături, pentru a ne avertiza că sunt acolo”, a declarat martorul Zeena Starbuck pentru BBC.

Inclusiv armata a fost chemată să intervină pentru a-i salva pe cei prinși sub dărâmături.

Oficialii au confirmat prăbușirea imobilului și susțin că echipele de intervenție lucrează pentru a-i salva pe cei captivi sub bucățile de beton.

Insula Taiwan se afla în proximitatea unghiului de întâlnire a două plăci tectonice, motiv pentru care se înregistrează periodic seisme.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-07Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Cutremuru’, băăăăă! Zic ăştia tot mai des în ultimul timp că vine cutremuru’ ăl mare peste noi. „O să se facă totu’ praf şi o să plătim pentru relele pe care le facem de treij’de ani încoace.” Şi nimeni din Bucureşti nu are vreo şansă să scape, e o zonă mlăştinoasă iar constructorii, toţi, nişte bandiţi. Ca şi ăia din Taiwan, care au pus Pet-uri în betoanele pentru stîlpi. Dacă pînă ş-ăia!..
28 Iul 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray