2019-10-16 03:17

Diplomat american, LAUDE pentru lupta anticorupție din România

 |  19:44
Diplomat american, LAUDE pentru lupta anticorupție din România

România a fost un exemplu în regiune în ceea ce priveşte combaterea corupţiei. O spune adjunctul ambasadorului american în România, Abigail Rupp.

Diplomatul american a lăudat, la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, numărul mare de dosare de corupţie anchetate în ultimii ani, dar şi faptul că România are cele mai multe condamnări din regiune. În opinia lui Abigail Rupp, aceasta este singura soluţie pentru ca investitorii din SUA să fie încurajaţi să îşi deschidă afaceri în România.

Abigail Rupp, adjunct al ambasadorului SUA la Bucureşti: „Când suntem întrebaţi care este cel mai bun lucru pentru a creşte investiţiile americane aici, noi răspundem: continuarea luptei împotriva corupţiei. Progresul făcut de România a transformat-o într-un lider în regiune. Din 2014 şi până în 2016, România a pus sub acuzare 242 oficiali de rang înalt şi a condamnat 142”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-12Parerea ta...

CIRCUL GLOBUS MAFIA PSD
11 Ian 2018

dupa ce MAFIA CLINTON-SILBERSTEIN-FINKELSTEIN-MORGENSTERN-SCHWARTZEMBERG-UDREA-COCOS-GhitZA-PONTA-MAZARE (adica toti AGENTII MOSSAD implicati in jefuirea ROMANIEI) termina de spalat miliardele de euro furate cu ISARESCU de la FMI prin BANCA NATIONALA BNR.atunci se schimba placa si vin MATUSILE TAMARA din DUBAI drept "investitori strategici".Asazisa "CORUPTIE" din ROMANIA a inceput in 1990 sub controlul ambasadorului MOSES,ulterior ceilalti ambasadori toti au fost complici la aceasta mafie inclusiv Mark Gitenstein sau James Rosapepe Cum e cu mafia Clinton/Podesta? cand vedem niste condamnari pentru tradare si alte chestii grele numite si terorism international//Firma lui Ghita de la Ploiesti era cica GROSSMAN engineering........MARC GRoSSMAN ce are de zis...se bucura?cum e cu operatiunile GLADIO unde se asasineaza ambasadori si presedinti?ha ha ha stupid people
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray