2020-05-29 11:29

Directoarea Secret Service a demisionat după scandalurile de la Casa Albă privind securitatea. Pierson conducea de 30 ani Serviciul

 |  07:29
Directoarea Secret Service a demisionat după scandalurile de la Casa Albă privind securitatea. Pierson conducea de 30 ani Serviciul

Directoarea Secret Service, serviciul de elită însărcinat cu protecţia preşedintelui Statelor Unite, a demisionat miercuri, în urma scandalurilor legate de securitatea la Casa Albă. Julia Pierson conducea de 30 de ani Serviciul de pază şi protecţie.

Julia Pierson a luat această decizie după scandalurile legate de securitatea la Casa Albă şi recenta pătrundere a unei persoane străine, a precizat secretarul pentru Securitate Internă, Jeh Johnson, relatează AFP.

Directoarea Secret Service a recunoscut marţi că existe nişte breşe "inacceptabile" în cadrul serviciului prezidenţial de pază şi protecţie.

"Astăzi (miercuri), Julia Pierson, directoarea Secret Service, şi-a prezentat demisia şi am acceptat-o", a afirmat secretarul american pentru Securitate Internă, Jeh Johnson. El a ţinut să salute cei 30 de ani pe care Julia Pierson i-a dedicat serviciului prezidenţial de pază şi protecţie.

În 19 septembrie, un bărbat a sărit gardul Casei Albe şi a reuşit să intre în edificiu fără să fie reţinut de Secret Service.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-02Parerea ta...

CASA REGALĂ A ROHMANICHII
02 Oct 2014

ASTA-I UNA DIN ”ACOPERIRILE” TEMUTULUI TURCESCU; EL ESTE, ÎN FAPT, ȘEFUL SERV. SECRETE ALE PLANETEI, ÎN ZILELE IMPARE!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine