2020-04-05 10:36

Directorul unui spital din Wuhan A MURIT din cauza CORONAVIRUSULUI

 |  16:51
Directorul unui spital din Wuhan A MURIT din cauza CORONAVIRUSULUI

Directorul unui spital din Wuhan a murit după ce a fost infectat cu virusul uciagaș din China

Decesele din cauza coronavirus continusă să se înmulțească din ce în ce mai mult. Bilanțul morților a ajuns la 1868 în China și la 1873 la nivel global. 

Astăzi, directorul unuia dintre spitalele din Wuhan, locul unde se află epicentrul focarului cu coronavirus a murit. Liu Zhiming, director la spitalul Wuhan Wuchang a decedat, marți dimineață, la ora 10:30, ora Chinei, transmite presa din China. 

Numărul de persoane infectate a ajuns la 69.000, cadrele medicale fiind speriate de mai multe decese în masă. Problema cu care se confruntă unităţile sanitare o reprezintă locurile, care au devenit insuficiente pentru cei infectaţi.

Vice-primarul chinez a cerut tuturor spitalelor să-i interneze pe toţi cei care prezintă simptome ale virusului ucigaş. Acesta a insistat pe faptul că, un pat în spital nu trebuie condiționat de rezultatul pozitiv la testul pentru coronavirus, citeaza Antena3.ro.

"Trebuie să luptăm în această bătălie, în acest război total, război al poporului împotriva epidemiei, cu încredere totală. Trebuie să avem încrederea că vom câştiga!", a spus Xi Jinping, preşedintele Chinei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine