2020-08-09 12:39

Dodon amenință că scoate oamenii în stradă: Nu vă jucați cu focul!

 |  16:50
Dodon amenință că scoate oamenii în stradă: Nu vă jucați cu focul!

Președintele-ales al Republicii Moldova, socialistul Igor Dodon, a avertizat opoziția să evite "jocul cu focul", subliniind că poate scoate în stradă sute de mii de susținători.

Pe fondul protestelor opoziției față de victoria sa, politicianul prorus Igor Dodon a declarat: "Nu vă jucați cu focul, dacă o să spun eu, 800 de mii de oameni o să iasă în stradă!

"Noi, timp de șapte ani, am așteptat această victorie; dacă voi credeți că noi n-o să o apărăm, vă înșelați. Eu am organizat peste 500 de proteste în ultimii ani. Nu vă jucați cu focul! Sute de mii de oameni mă sună și mă întreabă ce să facă. Nimeni nu iese la proteste până când eu n-o să spun. Dar eu vă promit că noi o să ne apărăm victoria", a declarat Dodon, potrivit publicației Jurnal de Chișinău, scrie Mediafax.

La finalul discursului, Dodon a subliniat că are "mesaj foarte clar către oponenți": "Nu provocați sutele de mii de oameni care au votat pentru mine".

Aproximativ 1.000 de persoane au protestat luni după-amiază în centrul capitalei Republicii Moldova, contestând modul în care s-a desfășurat scrutinul prezidențial câștigat de socialistul Igor Dodon, mitingul încheindu-se în jurul orei 19.00. Acțiuni de contestare au avut loc și în fața unor reprezentanțe diplomatice moldovene din Europa Occidentală.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz