2019-12-14 15:17

Dodon laudă victoria lui Putin în alegerile prezidenţiale: Rusia, simbol al speranţei pentru popoarele care vor stabilitate

 |  14:30
Dodon laudă victoria lui Putin în alegerile prezidenţiale: Rusia, simbol al speranţei pentru popoarele care vor stabilitate

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, l-a felicitat, luni, pe Vladimir Putin pentru câştigarea unui nou mandat de preşedinte al Rusiei şi i-a transmis că Rusia a devenit un simbol al speranţei pentru toate popoarele care pledează pentru stabilitate.

Rusia a devenit un simbol al speranţei pentru toate popoarele care pledează pentru stabilitate, este de părere preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon.

"Rusia puternică nu are nevoie doar de ruşi! Din toată inima mea, felicitări lui Vladimir Putin pentru o victorie încrezătoare în alegeri şi realegerea la preşedinţia Federaţiei Ruse. În calitate de preşedinte al Republicii Moldova, aş dori să spun cu toată responsabilitatea: Rusia puternică nu are nevoie doar de ruşi. Astăzi, Rusia, condusă de Vladimir Putin, a devenit un simbol al speranţei pentru toate popoarele care pledează pentru stabilitate în toate regiunile lumii, pentru politicile interne şi externe, suverane, pentru valorile tradiţionale”, a scris Dodon pe Facebook, potrivit Deschide.md.

Liderul de la Chişinău a mai precizat că Putin s-a dovedit un bun prieten al Republicii Moldova.

”Cu participarea sa directă şi sprijinul său, au fost încheiate acorduri foarte importante între ţările noastre pentru a deschide piaţa rusească pentru întreprinderile moldoveneşti, amnistia migraţiei pentru zeci de mii de imigranţi din Moldova care lucrează în Rusia. Vladimir Putin continuă şi sunt sigur că va continua să conducă clasamentul liderilor străini în toate secţiile de votare din Moldova. Ştiu că pentru Putin au votat majoritatea cetăţenilor ruşi care trăiesc în Republica Moldova. Cu această ocazie, vreau să reiterez că Republica Moldova este pe deplin interesată de aprofundarea şi extinderea unui parteneriat strategic cuprinzător cu Federaţia Rusă, bazată pe bunele relaţii istorice şi amicale dintre ţările şi popoarele noastre”, a adăugat Dodon.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray