2020-07-05 17:33

Doi agenţi de rang înalt din cadrul Secret Service, anchetaţi după ce ar fi intrat cu o maşină în bariera de securitate de la Casa Albă

 |  08:06
Doi agenţi de rang înalt din cadrul Secret Service, anchetaţi după ce ar fi intrat cu o maşină în bariera de securitate de la Casa Albă

Doi agenţi de rang înalt din cadrul Secret Service sunt anchetaţi de departamentul american pentru Securitate Internă. Aceştia sunt acuzaţi că au intrat cu o maşină într-o barieră de securitate de la Casa Albă, a anunţat miercuri un purtător de cuvânt al agenţiei.

Directorul Secret Service, Joseph Clancy a fost informat despre incident, care a avut loc pe 4 martie, a declarat Robert Hoback, un purtător de cuvânt al acestei unităţi de poliţie de elită însărcinată cu securitatea preşedintelui american.

Joseph Clancy a cerut Inspectorului General de la Departamentul pentru Securitate Internă să investigheze incidentul.

The Washington Post (WP) a dezvăluit investigaţia miercuri după-amiază. Ziarul scrie că agenţii au intrat cu un vehiul guvernamental într-o barieră de securitate de lângă Casa Albă după o noapte în care au consumat băuturi alcoolice.

Ziarul mai precizează că, unul dintre agenţii implicaţi este Mark Connolly, al doilea în ierarhia dispozitivului de securitate al lui Barack Obama, iar celălalt este George Ogilvie, un supervizor de rang înalt de la Biroul de teren din Washington.

"Faptul că în acest eveniment au fost implicaţi agenţi de nivel superior nu este doar stânjenitor, ci denotă o lipsă clară de discernământ într-o potenţială situaţie periculoasă", denunţă şefii Comisiei pentru supervizarea reformei guvernamentale din cadrul Camerei Reprezentanţilor, republicanul Jason Chaffetz şi democratul Elijah Cummings, citaţi într-un comunicat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz