2019-12-13 04:59

Doi români răniţi grav în accidentul din Marea Britanie rămân spitalizaţi

 |  10:00
Doi români răniţi grav în accidentul din Marea Britanie rămân spitalizaţi

Cei doi români răniţi grav într-un accident rutier în Marea Britanie sunt în continuare spitalizaţi în oraşul Southampton, starea unuia dintre ei menţinându-se critică, în timp ce celălalt pacient a fost stabilizat, dar va rămâne internat câteva zile, precizează joi Ministerul Afacerilor Externe.

Dintre cele opt persoane care au suferit doar leziuni superficiale, şapte, între care şi doi copii, au fost externate în cursul serii iar cea de-a opta, care a fost supusă unei intervenţii chirurgicale din cauza unei fracturi osoase, va putea părăsi spitalul cel mai probabil în cursul dimineţii, detaliază MAE.

"Ambasadorul României în Marea Britanie şi ceilalţi doi reprezentanţi ai misiunii diplomatice române din Londra care îl însoţesc au vizitat cetăţenii români internaţi în două spitale din sudul Angliei în urma accidentului rutier survenit pe o autostradă din aceeaşi regiune", informează sursa citată.

Toţi cei 10 cetăţeni români implicaţi în accident sunt rude, majoritatea fiind rezidenţi în Marea Britanie.

Un microbuz cu zece români s-a răsturnat pe o şosea din Marea Britanie, două persoane suferind răni grave.

Microbuzul, care circula pe banda unu, a traversat şoseaua, a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat. Cel puţin două persoane au fost aruncate din microbuz în momentul în care s-a produs accidentul, în comitatul Hampshire, în sudul Marii Britanii, transmite Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2013-07-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray