2019-08-18 14:07

"Domnul FACEBOOK", îngrijorat de deciziile lui TRUMP

 |  16:11
"Domnul FACEBOOK", îngrijorat de deciziile lui TRUMP

Mark Zuckerberg, cofondator şi CEO al companiei Facebook, atrage atenţia că Statele Unite reprezintă o naţiune de imigranţi şi spune că va lucra în săptămânile care urmează pentru a putea ajuta la menţinerea unor programe care protejează imigranţii. "Domnul Facebook" s-a arătat îngrijorat de impactul recentelor ordine semnate de Donald Trump, prin care suspendă primirea refugiaţilor.

”Bunicii mei au venit din Germania, Austria şi Polonia. Părinţii Priscillei au fost refugiaţi din China şi Vietnam. Statele Unite reprezintă o naţiune de imigranţi şi ar trebui să fim mândri de asta”, a scris Mark Zuckerberg pe pagina sa de Facebook.

”Trebuie să menţinem ţara asta în siguranţă, dar ar trebui să facem asta concentrându-ne asupra celor care într-adevăr pot fi o ameninţare”, a mai scris el.

”Ar trebui să ţinem uşile deschise refugiaţilor şi celor care au nevoie de ajutor. Aceştia suntem noi. Dacă am fi refuzat refugiaţi cu câteva decenii în urmă, familia Priscillei nu ar fi fost aici acum”, a mai notat Zuckerberg.

El a precizat că, totuşi, s-a bucurat să îl audă pe Donald Trump afirmând că ”va găsi o soluţie” pentru Dreamers (visători, n.r.) - imigranţii care au fost aduşi în ţară de părinţi la o vârstă fragedă.

”În prezent, 750.000 de Dreamers beneficiază de programul Deferred Action for Childhood Arrivals (DACA) care le permite să trăiască şi să muncească legal în Statele Unite. Sper ca preşedintele şi echipa sa să păstreze aceste protecţii, iar în următoarele săptămâni voi lucra cu echipa noastră la FWD.us (grup care face lobby pentru reforma privind imigranţii, n.r.) pentru a încerca să ajutăm”, a mai scris Zuckerberg.

Cofondatorul companiei Facebook a mai spus că l-a încântat şi declaraţia lui Trump potrivit căreia ”ţara ar trebui să continuie să beneficieze de pe urma oamenilor de mare talent care vin aici”.

”În urmă cu câţiva ani, am predat la o şcoală unde unii dintre cei mai buni elevi ai mei nu aveau documente. Şi ei erau viitorul nostru. Suntem o naţiune de imigranţi şi avem de câştigat toţi când cei mai buni, mai sclipitori din lume pot trăi, munci şi contribui aici. Sper să găsim curajul şi compasiunea să aducem toţi oamenii împreună şi să facem din lumea asta un loc mai bun”, a încheiat Mark Zuckerberg, potrivit News.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray