2020-03-29 04:05

“Domnule Putin, se poate trăi cu 10.800 de ruble pe lună?”

 |  22:49
“Domnule Putin, se poate trăi cu 10.800 de ruble pe lună?”

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, s-a dus în vizită în oraşul său natal, Sankt Petersburg. Unde a depus o coroană la mormântul unuia dintre primii săi mentori politici, fostul primar Anatoly Sobchak. În timpul vizitei, liderul de la Kremlin a fost imediat înconjurat de oamenii care treceau prin zonă, aceştia filmându-l pe preşedintele Rusiei cu telefoanele mobile.

Nimic special, băile de mulțime ale președintelui Rusiei fiind ceva obișnuit. Dar acum…O femeie şi-a făcut loc prin mulţime şi l-a întrebat pe Vladimir Putin: „Spuneţi-mi, se poate trăi cu 10.800 de ruble pe lună?”. „Cred că e foarte greu”, poate fi auzit spunând Vladimir Putin, în imaginile difuzate de către presa din Rusia. „Luați probabil 800.000 de ruble, îmi imaginez”, a mai spus femeia, potrivit BBC Russia și France24. „Păi da”, a răspuns Putin, după care a adăugat că unii oameni din Rusia câştigă chiar mai mult de atât şi că „preşedintele nu are cel mai mare salariu”.

Întreaga “poveste” a fost filmată

„De ce nu rezolvi problemele acestea?”, a continuat femeia să-l întrebe pe Putin. „Încercăm să le rezolvăm”, a răspuns preşedintele Rusiei. Femeia care a descris situaţia ei - studiază contabilitatea în timp ce trăieşte din ajutoarele de handicap, a început apoi să vorbească despre cheltuielile zilnice, părând să se îndoiască că Putin ştie la cât ajung acestea. 1.000 de ruble se duc dintr-odată doar pe alimente, în timp ce facturile pentru un apartament înseamnă cel puţin 4.000 de ruble pe lună, a explicat ea.

Mai apoi, femeia l-a rugat pe liderul rus să facă o fotografie alături de ea. Desigur, întreaga “poveste” a fost filmată… https://publish.twitter.com/?query=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2FKremlinpool_RIA%2Fstatus%2F1230109162413207552&widget=Tweet


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine