2020-07-13 09:22

Donald Trump cere anchetarea contractelor editoriale încheiate de soţii Obama

 |  11:00
Donald Trump cere anchetarea contractelor editoriale încheiate de soţii Obama

Preşedintele american Donald Trump a susţinut vineri că ar trebui demarată o investigaţie privind contractele editoriale semnate de fostul demnitar de la Casa Albă, Barack Obama, şi soţia lui, dar şi privind fundaţia lui Hillary Clinton.

Contractele în valoare de 65 de milioane de dolari au dus la apariţia bestsellerului „Becoming” al lui Michale Obama, iar memoriile fostului preşedinte urmează să fie lansate anul viitor, scrie Deadline.

Din Biroul Oval, Trump a cerut vineri şi o investigaţie asupra Clinton Foundation şi a spus că Obama a distrus sistemul de aer condiţionat din Casa Albă, care nu mai poate menţine o temperatură confortabilă.

„Vrem să afllăm ce s-a întâmplat cu ultimul preşedinte democrat”, a spus Trump. „Să îl privim pe Obama aşa cum am fost eu privit. Din prima zi au căutat în tot ce am făcut. Pot căuta în contractele editoriale pe care preşedintele Obama le-a semnat. Să cităm toate înregistrările lui. Toate înregistrările care au de-a face cu Hillary Clinton şi toată nebunia care a continuat cu fundaţia ei. Putem face asta toată ziua”, a mai spus el, iritat de faptul că democraţii au decis să pornească o investigaţie în ceea ce îl priveşte.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz