2020-04-05 07:30

Oficial iranian: Trump este un terorist în frac

 |  15:29
Oficial iranian: Trump este un terorist în frac

Donald Trump este un terorist în frac, este afirmația făcută de Mohammad Javad Azari-Jahromi, ministrul iranian al Telecomunicațiilor.

"La fel ca ISIS, la fel ca Hitler, la fel ca Genghis! Toți urăsc culturile. Trump este un terorist în frac. Va învăța istorie foarte curând, că NIMENI nu poate înfrânge Marea națiune și cultură iraniană", a afirmat oficialul de la Teheran.

Nearătând niciun semn că ar dori să reducă tensiunile amplificate de atacul de vineri, președintele american a postat pe Twitter o amenințare severă la adresa Iranului, relatează site-ul agenției Reuters.

Trump a afirmat că Statele Unite au "în vedere 52 de obiective iraniene” și că unele sunt "foarte importante pentru Iran și cultura iraniană, iar acele ținte, și Iranul însuși, vor fi lovite foarte rapid şi foarte dur".

Armata americană l-a asasinat vineri dimineaţă, în oraşul irakian Bagdad, pe generalul Qassem Soleimani, comandantul Forţei Quds din cadrul Gardienilor Revoluţiei din Iran.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-05Parerea ta...

DESTEPT
05 Ian 2020

Cu ocazia asta facem economie la cheltuielile de la buget si pensii speciale . Nu mai avem mercenari , Veterani de Raxboi , pe timp de pace
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine