2020-02-18 22:04

Donald Trump, împotriva NATO. Obama îl critică

 |  09:04
Donald Trump, împotriva NATO. Obama îl critică

Candidatul republican la Casa Alba si favorit in alegerile primare Donald Trump a pus la indoiala sambata relatia protectoare a Statelor Unite fata de Arabia Saudita si i-a acuzat din nou pe aliatii SUA ca nu contribuie suficient in cadrul aliantei militare NATO.

Omul de afaceri miliardar a declarat la un miting de campanie in Racine, Wisconsin, ca aliatii din Organizatia Tratatului Atlanticului de Nord "nu isi platesc cota echitabila" si a numit alianta din 28 de tari drept "invechita": "Ori platesc mai mult, inclusiv pentru deficientele din trecut, ori trebuie sa iasa. Si se rupe NATO", a spus Trump.

Vineri, presedintele american Barack Obama a formulat critici dure la adresa lui Donald Trump, denuntand pozitia fostului star de reality show asupra problemei nucleare si sugerand ca el "nu stie mare lucru" in chestiuni de politica externa.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-03Parerea ta...

STRATEG
03 Apr 2016

Ba Prostilor desfintati armatele , va aparam noi . Pretul este de 10 ori mai mare .Noi sintem intelectuali . Lasati patriotismul , va apara Mercenari , care nici nu stiu in ce tara sint .
CROCODILUL FLAMAND
03 Apr 2016

STRATEG...DAR CE VREI,SA TE APERE IZMENARUL-MAFIOT SI CU TOT FELUL DE CHILOTZARESE???..ARMATA ROMANA A FOST CONSTRUITA PE MODEL NORD-COREEAN...CU PAS DE DEFILARE,SCLAVIE,DETINUTI POLITICI,MUNCA IN AGRICULTURA,MAFIE IMOBILIARA ,ETCETERA NUMAI DACA MA GANDESC LA AVIOANELE "MODERNIZATE" CARE AU CAZUT TOATE SI AU OMORAT PILOTII E DESTUL...GENERALII ASTIA MOS-TEACA GEN OPREA SI ONTZANU-OTZOMANU TREBUIE SA DISPARA COMPLET DIN ARMATA....SI TOTI CA EI LA FEL ARMATA A FOST IN 1989 CREATORUL DE DIVERSIUNI CU MULTE VICTIME PENTRU CARE NU A RASPUNS NIMENI...DIVERSIONISTII NE CONDUC SI STAZI,AU DEVENIT MILIARDARII DE CUMETRIE>>>>LA GUNOI CU ASTIA
CROCODIL DE COTROCENI
03 Apr 2016

Eram la Plenita pusti si spuneau de atunci ca rachetele au mai multe focoase si unele sint si false pentru inselare . Dar mai si merg sub 50 metri , deasupra solului , urmarind terenul . Iar focoasele multiple se mai si inpart in mai multe parti . Tot atunci spuneau ca rachetele care stau ca pisica in asteptare , nu sint incarcate cu tot combustibilul nexesar , pe categorii . Oameni toti mai si dorm in post . Dar mai si poate fi adusa prostia , cu o simpla cisterna de combustibil , sau mai multe , pina in apropiere . Inainte noi mai si faceam pregatire , instructie , etc. Ca sa deturnat inainte si dupa ai dreptate , dar constinta si patriotismul nostru era mare , dar timpiti au distrus , furat si deturnat tot . Am avut o discutie cu un ofiter care aducea si verifica rachetele rusesti aduse de la ei . Printre boabe mai erau si unele modele mai vechi si revopsite . Trimise la noi , ca noi . Cetateanu era atunci prin Banat cu armata . Daca intrebi pusti de la noi de armata , zice ca pleaca repede afara . Nu mai vorbesc de tigani din cartierul meu care stau in gasca la coltul unui complex si pun afaceri la cale . Iar politia trece pe linga ei si intoarce capul si se face ca nu-i vede . Ex. Este o tara in care si fetele fac armata . De la Amazoane incepind , dar si ele au fost cucerite . Pina atunci au furat si fura ei tot , in gasca , indiferent de partid .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine