2020-07-07 18:56

Donald Trump o acuză pe Hillary Clinton că se droghează

 |  09:33
Donald Trump o acuză pe Hillary Clinton că se droghează

Candidatul republican la preşedinţia SUA, Donald Trump, a susţinut sâmbătă că alegerile de pe 8 noiembrie sunt deja trucate de mass-media despre care el afirmă că acţionează împotriva lui şi în favoarea adversarei sale, democrata Hillary Clinton, insinuând totodată despre aceasta din urmă că înaintea ultimei dezbateri s-ar fi drogat, pentru că avea 'prea multă energie' la început şi era prea obosită la finalul dezbaterii, relatează agenţia EFE.

'Aceste alegeri au fost trucate de mass-media coruptă care promovează acuzaţii complet false şi minciuni neruşinate în încercarea de a o face preşedintă' pe Hillary Clinton, a spus Trump la un miting electoral desfăşurat în statul New Hampshire, el făcând astfel aluzie la mediatizarea intensă a declaraţiilor date presei în ultimele zile de trei femei care-l acuză de agresiuni sexuale.

La acelaşi miting electoral Trump a insinuat că Hillary s-ar putea să se fi drogat înaintea ultimei dezbateri electorale pe care ei au avut-o săptămâna trecută şi a cerut ca la următoarea dezbatere să fie supuşi amândoi unui test antidrog. 'Suntem ca atleţii (...), iar atleţii trebuie să se supună controlurilor antidrog. Cred că ar fi trebuit să ne facă un control antidrog înaintea dezbaterii, pentru că nu ştiu ce s-a întâmplat cu ea (...) La începutul ultimei dezbateri, ea avea prea multă energie. Iar apoi, la final (...) dorea să fie ajutată să plece. Abia putea să meargă către maşină', a spus Trump, care în ultimele luni a alimentat unele rumori despre starea de sănătate a lui Hillary, conform Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-16Parerea ta...

TRUMP:
16 Oct 2016

“Am văzut o primă mână de documente WikiLeaks, în care Hillary Clinton se întâlnește în secret cu băncile şi complotează pentru distrugerea suveranității americane, în scopul de a îmbogăți aceste puteri financiare globale, pe prietenii ei cu interese speciale și pe donatorii ei. Atât de adevărat.” sursa: fluierul.ro
CROCODILUL FLAMAND
16 Oct 2016

ARE DREPTATE TRUMP......MAFIA GLOBALISTA O SUSTINE PE H-CLINTON....GOLDMAN SACHS...FABRICANTII DE ARMAMENT...CEI CARE FINANTEAZA STATUL ISLAMIC AU DONAT SUTE DE MILIOANE DE EURO LA FUNDATIA CLINTON....ISLAMISTII...SAUDITII...QATARUL.....TOT FELUL DE TRAFICANTI DE ARME SI BANCHERI MAFIOTI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz