2020-08-12 01:03

Donald Trump, părăsit de directorul de campanie

 |  21:06
Donald Trump, părăsit de directorul de campanie

Candidatul republican la Casa Albă, Donald Trump, s-a despărţit de directorul său de campanie, Corey Lewandowski, a anunţat luni o purtătoare de cuvânt pentru New York Times.

Echipa de campanie a lui Donald Trump pentru preşedinţie, care a atins un record istoric în alegerile primare republicane primind aproape 14 milioane de voturi, a anunţat luni că Lewandowski nu va mai lucra de acum încolo pentru campanie, a indicat Hope Hicks, purtătoare de cuvânt a miliardarului pentru cotidianul american, citat de AFP. "Echipa îi mulţumeşte lui Corey pentru munca sa şi devotamentul său şi îi doreşte bine în continuare", a spus ea.

Corey Lewandowski a condus operaţiunile campaniei omului de afaceri de la început, iar Donald Trump i-a atribuit succesele lui iniţiale în alegerile primare, în special în statul New Hampshire.

Dar după adjudecarea victoriei în alegerile primare, Trump şi-a întărit echipa şi a angajat consilieri politici mai experimentaţi decât Corey Lewandowski, în special pe Paul Manafort, considerat mai capabil să asigure tranziţia spre o campanie prezidenţială tradiţională.

Lewandowski s-a văzut acuzat că ar fi agresat o jurnalistă în luna martie. El a negat orice contact cu tânăra femeie, dar imagini ale camerelor de supraveghere au confirmat altercaţia, deşi un judecător a clasat în cele din urmă dosarul. Donald Trump şi-a apărat atunci viguros colaboratorul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz