2020-01-25 13:08

Donald Trump, reacție împotriva lui Papa Francisc

 |  21:55
Donald Trump, reacție împotriva lui Papa Francisc

După ce i-a pus la îndoială credința lui Donald Trump, Papa Francisc nu a scăpat de atacurile candidatului republican. Papa este doar un pion, consideră Trump.

O persoană care se gândeşte doar să construiască ziduri, nu punţi, oricine ar fi, nu este creştin. Evanghelia nu spune aşa ceva", crede Papa Francisc, care tocmai a finalizat o vizită în Mexic.

Suveranul pontif a evitat totuşi să le facă recomandări alegătorilor americani dacă să voteze sau nu cu Trump.

Comentariul papei Francisc nu a ramas fara urmari, Donald Trump sustinand ca declaratia suveranului pontif este rusinoasa si ca acesta si l-ar dori ca presedinte "cand si daca"  Statul Islamic a ataca Vaticanul.

"Niciun lider, cu atât mai puţin unul religios, nu ar trebui să aibă dreptul de a pune sub semnul întrebării religia sau credinţa cuiva. Acest Papă este folosit ca pion şi ar trebui să le fie ruşine că fac aşa ceva, mai ales când sunt implicate atât de multe vieţi omeneşti şi când imigraţia ilegală a luat o asemenea amploare", a subliniat politicianul american.

Donald Trump a subliniat că Papa Francisc este folosit ca "pion" de Guvernul Mexicului, explicând că liderul Bisericii Catolice, care a pledat pentru cauza imigranţilor, a auzit "doar o parte a poveştii".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine