2020-04-07 01:17

Donald Trump, REACȚIE oficială după atacul din Iran: ”Nu s-au pierdut vieți americane”. PLANUL președintelui SUA

 |  18:49
Donald Trump, REACȚIE oficială după atacul din Iran: ”Nu s-au pierdut vieți americane”. PLANUL președintelui SUA

La ora 18.00, ora României a venit și reacția oficială a lui Donald Trump, de la Casa Albă. "Voi cere NATO să se implice mai mult în Orientul Mijlociu. Iranului nu i se va permite să dezvolte arma nucleară", a spus liderul american.

"Nu s-au pierdut vieți americane, datorită sistemului de avertizare", a declarat Donald Trump. Iranul este principalul finanțator al terorismului. Nu vom mai permite niciodată așa ceva. Armata americană l-a eliminat pe generalul responsabil pentru unele dintre cele mai mari atrocități. A ucis personal sute de militari americani. Soldații noștri au murit sau au fost mutilați pe viață. Punea la cale noi atacuri și noi l-am împiedicat. Trebuia eliminat cu multă vreme înainte. Prin uciderea lui am transmis un mesaj important Iranului. SUA au decis să impună noi sancțiuni Iranului", a declarat Donald Trump.

"Atacul de noaptea trecută a fost realizat cu banii fostei administrații de la Casa Albă. Să nu uităm că au fost omorâți peste 1.000 de protestatari în Iran. Trebuie să încheiem un acord care să ducă Iranul la prosperitate. Iranul poate fi o țară măreață. Dar nu vă vom mai permite să mergeți mai departe cu aceste planuri legate de terorism și arme nucleare. Sunte rapizi, puternici și letali. Avem rachete supersonice, dar nu vrem să le folosim. Forța economică și miliară a SUA e cea mai bună", a mai spus Trump.

Liderul american a amintit și lovitura dată Statului ISlamic, prin uciderea liderului ISIS, Al-Baghdadi. "Anihilarea ISIS este bună și pentru Iran și ar trebui să colaborăm. Pentru poporului iranian: vă dorim o viață mai bună și mai prosperă", a conchis Trump. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-08

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine