2019-05-26 04:30


Donald Trump s-a SĂTURAT...din nou. Cere DEMITEREA directorului Secret Service

 |  22:17
Donald Trump s-a SĂTURAT...din nou. Cere DEMITEREA directorului Secret Service

Donald Trump, preşedintele Statelor Unite, a ordonat demiterea directorului Serviciului de protecţie şi pază a demnitarilor Secret Service, Randolph Alles, afirmă surse politice de la Washington citate de CNN.

Donald Trump i-a ordonat şefului interimar al Cancelariei prezidenţiale, Mick Mulvaney, să îl demită pe Randolph Alles. Directorul Secret Service este încă în funcţie, dar urmează să fie înlocuit, precizează sursele citate.

Randolph Alles a fost informat că va exista o tranziţie la conducerea Secret Service şi a fost rugat să rămână în funcţie până la desemnarea succesorului.

Conform unui oficial care a dorit să păstreze anonimatul, demiterea directorului Secret Service nu are legătură cu evaluarea ordonată după ce o femeie de origine chineză a pătruns ilegal în complexul lui Donald Trump din Mar-a-Lago (Florida) având asupra sa paşapoarte chineze şi un hard-disk virusat.

În urmă cu câteva zile, Donald Trump s-a declarat "foarte mulţumit" de activitatea Secret Service în pofida incidentului din Mar-a-Lago.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-04-09

TAGURI: sua, donald trump, director, secret service
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG