2020-07-02 19:49

Donald Tusk îl felicită pe Grindeanu

 |  16:14
Donald Tusk îl felicită pe Grindeanu

Președintele Consiliului European, Donald Tusk, i-a trimis o scrisoare de felicitare după investirea sa ca prim-ministru al României.

„În numele Consiliului European, doresc să vă felicit pentru investirea ca prim-ministru al României. Preluați conducerea guvernului în timp ce România celebrează 10 ani de la accederea în Uniunea Europeană la 1 Ianuarie 2017, pregătindu-se pentru preluarea Președinției rotative a Consiliului UE în 2019. În vremurile acestea în care ne confruntăm cu numeroase provocări, constanța contribuției responsabile și constructive a României în găsirea soluțiilor europene comune și pentru menținerea unității Uniunii vor rămâne esențiale pentru prosperitatea și siguranța cetățenilor noștri. Aștept cu încredere să colaborez cu dumneavoastră și vă doresc dumneavoastră și guvernului dumneavoastră mult succes în viitor!”.

Donald Tusk este un politician polonez, fost prim-ministru al Poloniei (până în septembrie 2014, când a preluat președinția Consiliului European), co-fondator și președinte al partidului de centru-dreapta Platforma Civică. Tusk a candidat pentru președinția republicii în alegerile din 2005, fiind învins de conservatorul Lech Kaczyński.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-05

Documente:Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz