2020-02-25 23:59

Dorel de China s-a băgat la demolări: Cât pe ce să mai omoare odată morții de la morgă

 |  22:02
Dorel de China s-a băgat la demolări: Cât pe ce să mai omoare odată morții de la morgă

Un caz vrednic de Dorel, personajul deja celebru în România, a avut loc în China unde mai multe persoane au fost rănite după ce autorităţile au trecut la demolarea unui spital în timp ce înăuntru încă mai erau medici și membri ai personalului precum și cel puţin un pacient, informează BBC News, citând presa chineză.

Demolarea unor secțiuni din Spitalul nr. 4 al Universităţii Zhengzhou, în provincia chineză Henan, a avut loc joi. Dar atunci când echipa de muncitori a început „treaba”, în unitatea medicală se aflau trei medici şi un pacient, care au reușit să fugă.

Cazul a stârnit polemici ample în China, ţară în care demolările forţate sunt frecvente.

Potrivit agenţiei China Nouă, mai mulţi angajaţi au fost răniţi în timp ce încercau să oprească demolarea.

Şase cadavre care erau la morgă au fost acoperite de moloz, iar echipamente de radiologie în valoare de peste 600.000 de dolari au fost avariate.

Liu Chunguang, directorul secţiei de radiologie, a declarat că efectua consultarea unui pacient în momentul începerii demolării. Persoane îmbrăcate în uniforme de camuflaj au sosit brusc şi au început demolarea unor părţi ale anexei medicale. "Am văzut deodată prăbuşirea unui perete. Pacientul s-a speriat groaznic şi a fugit", a povestit oficialul medical.

Guvernoratul districtului Huiji, unde este situat spitalul, a comunicat însă că unitatea medicală fusese evacuată în totalitate înaintea începerii demolării şi că nu a fost rănită nicio persoană.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine