2019-12-13 15:42

DRAMĂ GRECEASCĂ: Povestea ambasadorului ucis de iubitul nevestei

 |  18:37
DRAMĂ GRECEASCĂ: Povestea ambasadorului ucis de iubitul nevestei

O crimă din pasiune a unuia dintre cei mai respectați diplomați greci a zguduit Brazilia. Kyriakos Amiridis, de 59 de ani, era ambasador de un an în Brazilia atunci când a fost ucis într-o mașină de închiriat și apoi incendiat de către Sergio Moreira, un polițist militar de 29 de ani care a mărturist crima și faptul că era amantul soției ambasadorului.

Soția ambasadorului, brazilianca Françoise De Souza Oliveira, de 40 de ani, este cunoscută ca o adevărată Kim Kardashian a Braziliei. Acum, ea este acuzată că a pus la cale uciderea diplomatului grec.

Bazându-se pe mărturia iubitului ei, Moreira și pe imaginile de pe camerele de supraveghere, presa relatează că, a doua zi după Crăciun, ambasadorul se ducea la casa lor de vacanță de lângă Rio de Janeiro. Soția ambasadorului a mărturisit că ea a aranjat ca iubitul ei să fie printre gărzile de securitate ale soțului ei.

Moreira a povestit anchetatorilor că Amiridis l-a atacat și a încercat să-l stranguleze și, de aceea, l-a omorât pe ambasador în legitimă apărare. Neștiind ce să facă, și-a chemat verișorul să-l ajute să scape de cadavru. L-au băgat în mașina închiriată și au împins mașina sub un pod, după care i-au dat foc.

Când poliția a descoperit rămășițele, patru zile mai târziu, nu mai era nimic din mașină sau din ambasador și au fost nevoiți să compare ADN de la fiica acestuia pentru a confirma identitatea diplomatului.

Nevasta lui Amiridis i-a raportat dispariția abia pe 28 decembrie, două zile mai tîrziu, povestindu-le polițiștilor că a încercat cu disperare să dea de el.

În ciuda afirmațiilor soției, investigatorii au declarat reporterilor că ea este autoarea morală a crimei. A primit mandat de arestare pentru 30 de zile.

Michel Temer, președintele Braziliei, i-a trimis o scrisoare de condoleanțe premierului grec Alexis Tsipras, exprimându-și tristețea pentru ce s-a întâmplat cu diplomatul grec.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray