2020-06-01 08:59

DRAMĂ în Germania: Un lider din partidul lui Merkel, ÎMPUȘCAT mortal

 |  23:14
DRAMĂ în Germania: Un lider din partidul lui Merkel, ÎMPUȘCAT mortal

Walter Lübcke, un lider regional din cadrul Uniunii Creştin-Democrate (CDU), a fost împuşcat mortal. Autoritățile germane au înființat o comisie specială de anchetă pentru a afla motivul asasinatului.

Walter Lübcke (foto), preşedintele districtului Kassel (landul Hessen), a fost găsit mort în cursul nopţii de duminică spre luni în faţa casei sale, situată în orăşelul Wolfhagen-Istha, relatează site-ul T-online.de, citat de Mediafax. 

Surse din cadrul Poliției germane susțin că politicianul, în vârstă de 65 de ani, a fost împușcat de la mică distanță. Walter Lübcke era un lider regional din cadrul Uniunii Creştin-Democrate (CDU), partidul cancelarului Angela Merkel.

Omul politic primise amenințări în anul 2015 și de atunci beneficia de protecție specială din partea Poliției. Anchetatorii germani au înființat o comisie specială pentru a afla care sunt motivele asasinatului.

„Suntem profund afectaţi de moartea neaşteptată a prietenului nostru Walter Lübcke”, au transmis, într-o declaraţie comună, Volker Bouffier, premierul landului Hesse, şi Michael Bodenberg, liderul filialei regionale a CDU, conform sursei citate. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine