2019-10-23 03:06

E RĂZBOI! Președintele Ucrainei a decretat starea marțială!

 |  18:36
E RĂZBOI! Președintele Ucrainei a decretat starea marțială!

Preşedintele ucrainean Petro Poroşenko a semnat un decret prin care impune starea marţială. Astfel, statul vecin este în război până la 25 ianuarie 2019, conform TVR Moldova.

Potrivit documentului plasat pe pagina oficială a Preşedinţiei de la Kiev, Mare Stat Major al Armatei Ucrainene urmează să pună în aplicare mobilizarea parţială a tuturor rezerviştilor.

Decizia privind impunerea stării de război a fost luată la şedinţa Consiliului Naţională de Apărare a ţării după ce nave militare ruse au atacat trei nave ucrainene în Marea Neagră. Navele împreună cu echipajele au fost luate ostatice de ruşi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-26Parerea ta...

ANONIM
26 Noi 2018

BA DA INAPOI SUDUL BASARABIEI SI BUCUVINA LA TARA LOR DE ORIGINE . LASA DREPTURILE CETATENILOU SI INVATAMINTUL IN LIMBA LOR MATERNA . VEDETI CA SI CEHOSLOVACIA , UNGARIA , POLONIA SI TARILE BALTICE , MAI CER SI EI CEVA . PENINSULA CRIMEIA ESTE DATA DE STALIN - BREJNEV , SA MUNCITI ACOLO . DAR ATI VINDUT PAMINTURILE , LA CHINEZI SI ARABI . SI ASA GUBERNIA VOASTRA ESTE O SOSEA DE TRECERE CU OCCIDENTU DE 2000 ANI . ATI FOST PROSTI CIND A-TI DAT RACHETELE VOASTRE .
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Război şi desene animate „Sunt complet nebuni! Un război între europeni înseamnă un război civil, cea mai monumentală tâmpenie pe care lumea a făcut-o vreodată”, afirma generalul Hubert Lyautey, rezident general al Franţei în Maroc, pe 27 iulie 1914. Lyautey nu ştia atunci că războiul care începea oficial a doua zi avea să devină unul mondial, cu peste 10 milioane de morţi. A venit şi a doua „tâmpenie”, 25 de ani mai târziu, care avea să ia viaţa a peste 70 de milioane de oameni
25 Feb 2015

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray