2020-07-14 10:36

Elon Musk e GATA să fie arestat

 |  21:47
Elon Musk e GATA să fie arestat

Elon Musk a declarat zilele acestea că producția se reia la singura fabrică de vehicule Tesla din Statele Unite ale Americii, din California.

CEO-ul Tesla a sfidat astfel ordinul de a rămâne închisă această fabrică și a spus că dacă cineva trebuie să fie arestat, acesta este el, potrivit Reuters. Musk a spus într-un tweet că producția se reia luni, adăugând că se va alătura lucrătorilor de pe linia de asamblare. „Dacă cineva este arestat, cer să fie doar eu”, a scris el.

Mișcarea vine în contextul în care statele și orașele din Statele Unite experimentează modalități de a-și redeschide în siguranță economiile, după ce focarul de coronavirus a închis afacerile și a obligat zeci de milioane de americani să stea acasă. Ordinul de blocare spune că încălcările sunt pedepsite cu amendă, închisoare sau ambele.

Planuri foarte detaliate

Într-un e-mail de luni, Tesla s-a referit la un ordin al guvernatorului Californiei, care le-a permis producătorilor să reia operațiunile și a spus că, de duminică, angajații revin la statutul lor obișnuit. „Ne bucurăm să ne întoarcem la muncă și am pus în aplicare planuri foarte detaliate care să vă ajute să fiți în siguranță la întoarcere”, conform e-mailului văzut de Reuters.

Oficialii din domeniul sănătății din Alameda, unde își are sediul fabrica Fremont, au spus luni că au știut că Tesla s-a deschis dincolo de așa-numitele operațiuni de bază minime permise în timpul blocării și au notificat compania că nu poate funcționa fără un aviz aprobat.

Într-o declarație, oficialii au declarat că se așteaptă la o propunere de la Tesla. și „spera că Tesla se va conforma fără măsuri suplimentare”. Declarația nu a specificat consecințele.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz