2020-07-03 17:06

Erdogan, despre Netanyahu: „Un TIRAN care masacrează copii...”

 |  15:49
Erdogan, despre Netanyahu: „Un TIRAN care masacrează copii...”

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan l-a acuzat, miercuri, pe Benjamin Netanyahu, că este un „tiran” care „masacrează copii”, după ce premierul israelian l-a catalogat pe președintele turc drept „dictator”, într-un schimb dur de replici între cei doi lideri, relatează AFP, citată de News.ro.

„Să nu ne dea lecţii nouă. Ei, Netanyahu, ţine-te bine! Tu eşti un tiran”, a declarat şeful statului turc la un miting la Ankara, acuzându-l pe liderul israelian că a „masacrat copii palestinieni”.

Un purtător de cuvânt al preşedintelui turc, Ibrahim Kalin, a denunţat marţi „rasismul flagrant” manifestat, în opinia sa, de premierul israelian în exerciţiu.

Netanyahu, aflat în plină campanie electorală, a declarat duminică faptul că Israelul nu este statul-naţiune „al tuturor cetăţenilor săi”, ci „numai al poporului evreu”, aşadar nu şi al importantei comunităţi arabe şi musulmane.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-13Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
13 Mar 2019

Netaniahu nu e prost...copiii masacrati sunt folositi pentru organe,face si el unGHESHEFT.plus ca terorismul e ceva foarte KUSHER.de exemplu daca ITZIK vrea sa scape de concurenta trimite un terorist-kamikaze in magazinul lui SHTRUL si zice ca a fost AS-HALI-SALAM-DANAM de la organizatia AL-QAIDA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz